Door naar content

Bezoek Hoogheden Kadolster bij De Monnik Dranken & Carnavalstour 2020

24 februari 2020

Vrijdag 21 februari 2020 hebben Stadsprins Rob samen met zijn Secretaris Bert, een bezoek gebracht aan ons bedrijf. Elk jaar op de vrijdagmiddag voor het carnavalsweekend, komen de Hoogheden met groot gevolg van OCV de Kadolstermennekes bij ons op bezoek. Ze werden ook dit jaar weer muzikaal begeleid door hun vaste hofkapel “De Oln’zelse Köpperbloazers”. Van De Monnik Dranken waren Hans Olde Monnikhof, Luuk Olde Monnikhof, Bastian Nijhuis en René Seiger aanwezig en van Grolsch, Wilbert Lindeboom.

Het waren wederom een paar gezellige uurtjes met deze mooie vereniging waar we samen met Grolsch een van de sponsoren van zijn. Er is op deze middag zelfs nog weer een nieuwe overeenkomst met elkaar ondertekend voor de komende jaren.

Grolsch & De Monnik Carnavalstour

Op Rosenmontag 24 februari 2020 hebben we voor de 20e keer, onze inmiddels bekende en gewaardeerde Grolsch & De Monnik Carnavalstour gehouden. Het gezelschap bestond dit jaar uit, Ruby Marsch, Wilbert Lindeboom, Eefje Ruiter, Maurice Geerdink, Leon Schepers, en Marijke Wiedemeijer (allen van Grolsch) samen met Luuk Olde Monnikhof, Hans Olde Monnikhof, Bastian Nijhuis en René Seiger (van De Monnik Dranken). De groep was dit jaar iets kleiner dan andere jaren, vanwege andere verplichtingen van een aantal Grolsch collega’s. Maar daar was het feest gelukkig niet minder om. Verder hadden we mooie nieuwe slipjassen laten maken, ter vervanging van de al wat gedateerde carnavalskielen.

Dameskapel Slipgevaar

Ook dit jaar werden we weer prima muzikaal bijgestaan door 15 dames en één heer, van Dameskapel Slipgevaar uit Ootmarsum. ’s Morgens om 10.00 uur verzamelden alle genodigden zich bij Hotel ’t Landhuis, waar we gestart zijn met koffie / thee en voldoende broodjes, om een goede bodem te leggen voor de rest van de dag.

Hans Olde Monnikhof heeft alle gasten welkom geheten. Daarna nam Jos Oolderink van Hotel ‘t Landhuis het woord en kreeg eenieder een onderscheiding van de Hoogheden, van de hier residentie houdende c.v. “De Markloawen”.

 

Carnavals-pul

Dit jaar hebben we maar liefst 13 horeca relaties van ons bezocht, in Oldenzaal en omgeving. Bij elke bezochte horecagelegenheid werd een speciale “carnavals-pul” uitgereikt aan de ondernemer. We kregen weer vele enthousiaste reacties op onze bezoeken en het muzikale optreden van onze kapel Slipgevaar. Collega Bastian heeft ons als bottelier, net als voorgaande jaren prima voorzien van de diverse drankjes. Deze zware taak vervult hij al jaren op een uitstekende wijze.

Prins Bob

Bij Café ’t Raedthuys in Losser, hadden we nog even een ontmoeting met Prins Bob gearrangeerd. Dit was een leuke verrassing voor hem. Bob Volmer kennen we al jaren vanuit zijn toenmalig voorzitterschap van c.v. De Gaffel Aoskes.

Rosenmontag

Het was weer een prachtige en zeer geslaagde Rosenmontag. We hebben veel plezier gehad en de band met onze horecarelaties is zeker nog intenser geworden. We blijven maar gewoon doorgaan met het verenigen van het nuttige met het aangename.

Back to top