Door naar content

Nieuwjaarsborrel 2020 voor personeel De Monnik Dranken

07 januari 2020

Nieuwjaarsborrel 2020 voor personeel De Monnik Dranken

OLDENZAAL – Maandag 6 januari 2020
Vele Monnik collega’s waren dit jaar weer present op de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel voor het personeel van De Monnik Dranken. Deze vond, zoals gebruikelijk plaats in onze Monnikskap, op vrijdag 3 januari 2020 vanaf ca. 16.30 uur.

Door Hans olde Monnikhof werd middels zijn traditionele toespraak teruggeblikt op het afgelopen jaar, waarbij allerlei activiteiten, gebeurtenissen en cijfers van 2019 de revue passeerden. Eveneens werd er vooruitgeblikt naar de toekomst, waarbij marktontwikkelingen, doelstellingen, kansen en uitdagingen aan de orde kwamen.

Namens het managementteam werden alle collega’s hartelijk bedankt voor zijn of haar bijdrage in het afgelopen jaar. Voor ieders inzet, loyaliteit, enthousiasme en ieders inbreng tot een goede en collegiale sfeer, die mede bepalend is voor de unieke bedrijfscultuur van De Monnik Dranken.

Vervolgens genoten alle aanwezigen volop van een heerlijk buffet en uiteraard van de nodige drankjes.

Ook deze keer was het weer een heel gezellig en informeel samenzijn dat om ca. 22.00 uur werd beëindigd, met dank aan onze actieve personeelsvereniging voor de uitstekende organisatie.

 

Back to top