Door naar content

Jeroen Kimenai nieuwe accountmanager horeca Zuid-Nederland

04 mei 2020

Op maandag 4 mei jongstleden is Jeroen Kimenai bij De Monnik Dranken begonnen als accountmanager voor de (indirecte) horeca in Zuid-Nederland. Zodra dit weer mogelijk is, zal hij de horeca in de provincies Noord-Brabant, Limburg en Zeeland bezoeken en informeren over onze eigen import merken. Jeroen is woonachtig in het Brabantse Dongen en heeft veel ervaring in de horeca. Zo heeft hij 10 jaar lang in het winterseizoen gewerkt als algemeen manager bij de welbekende Eisbar in Kirchberg, Oostenrijk.

Jeroen is op 3 mei jongstleden 30 jaar geworden. Hij zal de eerste periode ingewerkt worden door zijn naaste collega’s Olivier Ensink, Thijs van Bavel en Cindy Wigbels, en zal gaan rijden in een Toyota ProAce, met mooie bestickering van diverse eigen import merken zoals Buffalo Trace Bourbon Whisky, Nordès Gin, Hayman’s Gin, Santocci Limoncello Paddy Irish Whiskey en El Dorado Rum.

Wij wensen Jeroen heel veel succes in zijn nieuwe functie en hopen dat het zo snel mogelijk verantwoord is dat de horeca weer open gaat en hij onze horecarelaties in het zuiden van het land kan gaan bezoeken.

Back to top