Door naar content

De Monnik Dranken verwelkomt u graag op de Drankenbeurz 2021 in Gorinchem!

09 augustus 2021

De DrankenbeurZ vindt op zondag 19 en maandag 20 september plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Twee dagen lang is dit dé ontmoetingsplaats voor slijters, wijnhandelaren, importeurs, leveranciers, distributeurs, groothandels en de verpakkingsindustrie.

Hans Olde Monnikhof over de DrankenbeurZ: “We hopen en verwachten vele bestaande contacten te mogen ontvangen, maar ook potentiële relaties die we kunnen interesseren om zaken te doen met ons innovatieve en professionele familiebedrijf. Een vakbeurs is bij uitstek de gelegenheid om slijters en wijnhandelaren op ideeën te brengen. Met ons portfolio aan onderscheidende dranken vertrouwen wij erop bezoekers te inspireren.”

Op deze editie van de Drankenbeurz kunt u, naast bekende merken uit ons assortiment, ook kennis maken met nieuwe wijnhuizen en gedistilleerde dranken, zoals:

Tahbilk - Australië 

Ook Tahbilk is een familiebedrijf, daterend uit 1860! Het wijnhuis is gevestigd in de Nagambie Lakes regio in central Victoria. Geweldige wijnen, onder andere van marsanne.

 

Benguela Cove - Walker Bay, Zuid-Afrika

Inmiddels al een half jaar in ons assortiment, maar zeer de moeite waard om kennis te maken met deze ‘cool climate’ winery.

 

Benitos Santos - Galicië

Maak kennis met de prachtige albariño wijnen van Benito Santos. Maar proef ook zeker hun mencia en godello!

 

Macnair's Boutique House of Spirits

MacNair’s Boutique House of Spirits omvat zowel de rebranding van Lum Reek Blended Malt Scotch Whisky als een gloednieuwe rumlijn met kleine batches genaamd Exploration Rum. En dat allemaal onder toeziend oog van Billy Walker.

 

Douglas Laing’s Double Barrel

Douglas Laing heeft vakkundig twee single malts van twee verschillende distilleerderijen afkomstig uit twee whiskyregio’s zorgvuldig gecombineerd om tot één uitzonderlijke ervaring te komen met een mooie premium uitstraling, namelijk: Double Barrel.

 

Filliers Vodka

De jongste telg van de Filliers Distillery uit België. Een serie mooie zuivere vodka’s. De pure grain, wild strawberry en lemon.

Om uw komst zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden kunt u gebruik maken van www.drankenbeurz.nl/shop waar u behalve uw toegangsbewijzen ook een lunch, parkeerkaart en
desgewenst een diner kunt bestellen.Let erop, dat wanneer u met de auto komt, niet vergeet uw parkeerkaart te bestellen samen met uw toegangsbewijs. Een dagkaart is namelijk bijna 2x zo duur als u deze ter plekke aanschaft op de dag zelf en dat is toch een beetje zonde van het geld.

 

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Natuurlijk willen wij, samen met de organisatie van de beurs, dat ook deze editie (net als vorig jaar) verantwoord en succesvol voor een ieder verloopt. Echter omdat ook wij de toekomst niet kunnen voorspellen, houden wij eventuele opgelegde maatregelen en vrijheden nauwlettend in de gaten teneinde uw bezoek veilig te laten verlopen. Natuurlijk speelt onze eigen verantwoording hierbij een belangrijke rol en blijven wij bij klachten natuurlijk thuis.

 

Wij hopen van harte dat u tijd, gelegenheid en zin hebt om de beurs te komen bezoeken.

Back to top