Door naar content

Livestream Nieuwjaarsborrel 2021 voor personeel De Monnik Dranken

11 januari 2021

Vanwege het coronavirus ging onze traditionele nieuwjaarsreceptie voor Monnik medewerkers in de Monnikskap niet door. Namens het bestuur van onze actieve personeelsvereniging opperde Marlot Nolten het idee voor een on-line nieuwjaarsreceptie via een livestream.

Studio Whiskykamer

Afgelopen vrijdag 8 januari 2021 werd onze whisky kamer omgebouwd tot een professionele studio waarbij onze collega’s Niek Heerink en Bastian Nijhuis zich ontpopten als een waar regisseur – producent koppel.

Bellussi & Spaanse fuet

Onze medewerkers hadden in de loop van de week reeds een pakketje met een lekkere Spaanse Fuet en een sprankelende Bellussi Prosecco Brut DOC of Lighthouse Sparkling alcoholvrij gekregen. Vrijdagmiddag om 17.20 uur ontvingen alle Monnik collega’s per e-mail of WhatsApp een link naar de livestream.

Traditionele toespraak

Vanaf 17.30 uur deden Luuk en Hans olde Monnikhof gezamenlijk de traditionele toespraak via deze live stream. Er werd teruggeblikt op het afgelopen jaar, waarbij allerlei activiteiten, jubilea, gebeurtenissen en cijfers van 2020 de revue passeerden.
Eveneens werd er vooruitgeblikt naar de toekomst, waarbij marktontwikkelingen, doelstellingen, kansen en uitdagingen aan de orde kwamen.

Namens het managementteam werden alle collega’s hartelijk bedankt voor zijn of haar bijdrage in het afgelopen jaar. Voor ieders inzet, loyaliteit, enthousiasme en ieders inbreng tot een goede en collegiale sfeer, die mede bepalend is voor de unieke bedrijfscultuur van De Monnik Dranken.

Online toost

Vervolgens werd er om 18.00 uur door zo’n 115 collega’s geproost op het nieuwe jaar. Natuurlijk hopen we de nieuwjaarsborrel volgend jaar weer op de ouderwetse manier te doen, maar in deze tijden is een livestream een uitstekend alternatief.

 

Back to top