Door naar content

Indrukwekkende rebranding voor Double Barrel van Douglas Laing

25 juni 2021

De Double Barrel reeks van Douglas Laing heeft een fraaie rebranding ondergaan. De naam Double Barrel geeft het idee achter deze reeks eigenlijk al prijs; twee totaal van elkaar verschillende single malt whisky’s uit twee Schotse whisky regio’s worden met uiterste precisie gecombineerd. Dit zorgt voor een uitzonderlijke whisky.

Meer dan een ‘blended’ whisky
Double Barrel is ontworpen om de interesse te wekken van whiskyliefhebbers die op zoek zijn naar iets anders en daarnaast verkrijgbaar is tegen een betaalbare prijs.
Het wordt een ‘blended’ whisky genoemd, maar in feite is het veel meer dan dat. Bij elke slok van deze dram komen spannende tegenpolen – zoals zoetheid en rook/turf, honing en warmte, citrus en kruiden – naar voren.

Nieuwe look & feel

Er verschijnen twee expressies van Double Barrel met een ultra premium uitstraling. Het label bevat een handgetekende illustratie die de desbetreffende regio’s weerspiegelen en het achterlabel vertelt het Double Barrel verhaal.

Verder is de vierkante premium fles voorzien van halslabel, houten kurk en een premium geschenkdoos. Door de flessen naast elkaar op het schap te zetten vormt het wederom één illustratie.

Het betreft de volgende twee expressies:

Double Barrel Speyside & Lowland Whisky

Een perfecte samensmelting van twee single malt whisky’s afkomstig uit de Speyside en Lowland regio. Gebotteld op 46% vol. en tevens niet koud gefiltreerd of bijgekleurd, zoals we dat van Douglas Laing gewend zijn.

Proefnotitie  
Neus: Fris en fruitig met een zoet karakter.
Smaak: Fruitig met honing en vanille.
Afdronk: Zacht gekruid met sinaasappelschil.
   
Art.nr. Artikelnaam
108622 DOUBLE BARREL Speyside & Lowland Whisky 46% 0,70 ltr


Double Barrel Islay & Highland Whisky

Een perfecte samensmelting van twee single malt whisky’s afkomstig van de Islay en uit de Highland regio. Gebotteld op 46% vol en tevens niet koud gefiltreerd of bijgekleurd, zoals we dat van Douglas Laing gewend zijn.

Proefnotitie  
Neus: Zoete rook die zich ontwikkeld tot toast en honing.
Smaak: Tonen van rook welke in balans is met een zoet moutkarakter.
Afdronk: Lang met noten en marsepeinzoetheid.
   
Art.nr. Artikelnaam
108619 DOUBLE BARREL Islay & Highland Whisky 46% 0,70 ltr

 

Op voorraad

De expressies zijn reeds voorradig en per direct te bestellen.

Sláinte

Back to top