Door naar content

De Monnik Dranken met nieuwe stand op de DrankenbeurZ

21 september 2021

In 2020 vond de allereerste editie plaats van de DrankenbeurZ, dƩ vakbeurs voor slijterijen, in de Evenementenhal in Gorinchem. Destijds was dat ongeveer het enige evenement wat, met veel beperkingen, plaats kon vinden in het midden van de corona pandemie. Op 19 en 20 september 2021 vond de tweede editie plaats. Gelukkig met minder beperkingen dan een jaar eerder en daardoor meer standhouders en meer bezoekers.

Gloednieuwe stand

De Monnik Dranken was met een gloednieuwe stand aanwezig om de klanten en potentiƫle klanten te ontvangen. De stand was door middel van een grote bar in het midden in tweeƫn gedeeld, waarbij men eerst een mooie selectie van onze (nieuwe) wijnen kon zien en proeven om vervolgens kennis te maken met een selectie uit ons uitgebreide assortiment gedistilleerde dranken. Aan het einde van de stand was ruimte om even te zitten en daar bevond zich ook een kast waarin de geschenkverpakkingen die beschikbaar zijn voor de komende maanden, overzichtelijk waren uitgestald.

Tahbilk

Over enkele weken verwachten wij de wijnen van ons nieuwe wijnhuis Tahbilk op voorraad te hebben. Op de DrankenbeurZ kon men de wijnen uit Australiƫ alvast proeven en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Veel klanten waren aangenaam verrast door de wijnen, waarin druiven uit het RhƓnegebied de hoofdrol spelen, zoals viognier, marsanne en shiraz. Daarnaast kon men onder andere ook kennismaken met Benguela Cove (Walker Bay, Zuid-Afrika), Mooiplaas (Stellenbosch, Zuid-Afrika), Benito Santos (Galiciƫ, Spanje), Lorgeril (Languedoc, Frankrijk), Phebus (Mendoza en Patagoniƫ, Argentiniƫ) en Vina Ventisquero (Chili).

Whisky, rum, gin & meer

Arjan Hartkamp (Sales Ambassador Loch Lomond Brands) en Joƫl de Kock (Sales Ambassador Ian Macleod brands) informeerden de bezoekers enthousiast over hun whisky- en ginmerken. Maar ook merken als Waterford (Ierland), Filliers (Belgiƫ), El Dorado (Guyana), Dictador (Colombia), Kavalan (Taiwan) en Douglas Laing (Schotland) werden erg goed ontvangen.

Proeven voor eindejaarsperiode

Klanten proefden de dranken die ze al in de winkel hebben staan, maakten kennis met nieuwe dranken en bestelden ook voor de komende najaarsperiode. Namens De Monnik Dranken waren verder nog aanwezig: Ronald Anneveldt, Esther de Leeuw, Floor Zanderink, Ivar Wittebrood, Mike Overvliet, Joris Post, Vincent Tijink, Luuk Olde Monnikhof, Hans Olde Monnikhof, Bouke Wijlens en Patrick van Egmond.

Bedankt

De organisatie, onder leiding van Henk van Pelt, was wederom uitstekend verzorgd. Onze welgemeende complimenten.

Back to top