Door naar content

De Monnik Dranken nazomerbarbecue 2021

27 september 2021

Eindelijk was het weer mogelijk om op vrijdag jl. de traditionele Monnik bedrijfsbarbecue te houden. De laatste was al meer dan 2 jaar geleden en dateerde van 7 juni 2019.

Op vrijdagmiddag 24 september 2021 vond de (na)zomerbarbecue voor alle medewerkers van De Monnik Dranken plaats. De barbecue begon om 17.00 uur en werd georganiseerd door onze actieve personeelsvereniging.

Veilig georganiseerd

Uiteraard wilden we dit gezellig samenzijn veilig organiseren. Dus was deze alleen toegankelijk met QR-code (bewijs van vaccinatie), negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur) of een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden).

Geheel verzorgd

De barbecue werd geheel verzorgd door Eric van Det en Suzan Hannink en zij hadden een mooi menu samengesteld. Op enthousiaste wijze gaven Eric en Suzan uitleg over hoe het vlees werd bereid en welke bijpassende sauzen het beste gebruikt konden worden.

Mooie opkomst

Met een mooie opkomst van ongeveer 62 aanwezige Monnik collega’s genoten wij van elkaars gezelschap en het prima eten, uiteraard met een (h)eerlijk drankje, of twee.

Gezellig samenzijn

Zoals we gewend zijn, was het ook dit jaar wederom een gezellig en informeel samenzijn. We willen iedereen bedanken voor zijn of haar aanwezigheid.

 

 

Back to top