Door naar content

Online nieuwjaarsreceptie De Monnik Dranken 2022

17 januari 2022

Op vrijdag 14 januari 2022 vond de nieuwjaarsreceptie van De Monnik Dranken plaats. Een online editie via een livestream, net als vorig jaar. Om 17.30 uur hielden Hans en Luuk de traditionele nieuwjaarstoespraak en vanaf 20.30 uur verzorgde onze personeelsvereniging een zeer geslaagd online avondprogramma onder leiding van Marlot, Wesley, Bastian en Niek.

Traditionele toespraak Hans en Luuk

Ook dit jaar was de whiskykamer omgebouwd tot een heuse studio. Daarbij fungeerden Niek Heerink en Bastian Nijhuis als professioneel regisseur – producent koppel. Om half 6 begonnen Hans en Luuk Olde Monnikhof aan de nieuwjaarstoespraak.

Collega’s konden via een link die ze per e-mail ontvingen de toespraak volgen. Iedereen had voor de tijd een pakketje ontvangen met hierin een Spaanse fuet en een fles sprankelende Bellussi Prosecco Brut DOC.

Tijdens de toespraak werd teruggeblikt op het afgelopen jaar, waarbij allerlei activiteiten, jubilea, gebeurtenissen en cijfers van 2021 de revue passeerden. Eveneens werd er vooruitgeblikt naar de toekomst, waarbij marktontwikkelingen, doelstellingen, kansen en uitdagingen aan de orde kwamen. De toespraak werd ondersteund door een mooie Powerpoint waardoor de woorden van Hans en Luuk nog duidelijker werden voor de collega’s.

Namens de directie werden alle collega’s hartelijk bedankt voor zijn of haar bijdrage in het afgelopen jaar. Voor ieders inzet, loyaliteit, enthousiasme en inbreng die leidt tot een goede en collegiale sfeer, die medebepalend is voor de unieke bedrijfscultuur van De Monnik Dranken.

Online nieuwjaarsevent De Monnik Dranken

Via dezelfde link konden alle collega’s omstreeks 20:30 uur diezelfde avond deelnemen aan het online nieuwjaars event. Deze is georganiseerd door de personeelsvereniging, met hulp van meerdere collega’s. Het eerder genoemde pakketje met fuet en bubbels bevatte ook een bingokaart en een lootje.

Nieuwjaarswens

De avond begon met een filmpje waarin meerdere medewerkers van De Monnik Dranken een nieuwjaarswens uitspraken naar hun collega’s toe. De rest van de avond stond onder leiding van Niek Heerink, Bastian Nijhuis, Wesley Bolink en Marlot Nolten. Zij zorgden voor een avondvullend programma met meerdere verrassende onderdelen.

Muziekbingo

Tijdens de loterij zijn er maar liefst 18 fantastische prijzen verdeeld. Wanneer iemand prijs had, kwam hij of zij live in de uitzending en werd gefeliciteerd met zijn of haar gewonnen prijs. De muziekbingo is gewonnen door Ellen Essink. Ook zij werd live in de uitzending gebeld en uiteraard was ze enorm blij met haar gewonnen prijs, namelijk een fles GlenAllachie 12 YO.

Monnik Masked Singer

Een ander onderdeel van het event was De Monnik Masked Singer. In het diepste geheim is er een collega in een leeuwenpak gekropen en verzorgde een fantastisch optreden. Deze is getoond tijdens het event en de kijker moest raden wie deze Masked Singer was… Het was Kris Krabbe die zich in het leeuwenpak had gewurmd! Dit is door meerdere collega’s goed geraden en daarom werd en geloot voor de te winnen prijs, te weten een Santocci JBL-speaker. Deze is uiteindelijk gewonnen door Esther de Leeuw.

Marcel’s mopjes & Hassan Translate

Verder kwam nog aan bod: Marcel’s mopjes, waarbij onze collega Marcel drie moppen had opgenomen. Deze waren weliswaar in het Twents, dus voor onze collega’s uit het westen van het land was de ondertiteling geen overbodige luxe!

Translate met Hassan was ook een onderdeel, waarbij Hassan een stuk in het Arabisch had opgenomen en de collega’s middels meerkeuzevragen hun juiste antwoord konden insturen. Collega Bas de Leeuw koos niet voor één van de meerkeuzevragen, maar bedacht zelf een supertof antwoord waardoor hij er met de prijs vandoor ging, namelijk een reiskoffer van Santocci!

Zeer geslaagd online event

Kortom, het was een zeer geslaagd online event! Maar toch hopen we dat we volgend jaar gewoon weer in 'real life' een borrel met elkaar kunnen drinken op het nieuwe jaar!

 

Back to top