Door naar content

Sponsoravond “Vrienden van de Boeskool” op nieuwe locatie

22 juni 2022

Voorafgaand aan de 50ste editie van de Boeskool is Lös, organiseerde het bestuur dit jaar een sponsoravond geheel in een nieuw jasje voor de “Vrienden van de Boeskool”. Geen gastspreker maar een gezellige partyband genaamd “3 keer niks” en op een nieuwe locatie.

Nieuwe locatie

Deze vriendenavond vond plaats op maandag 20 juni 2022 en werd gehouden in de nieuwe hal van De Monnik Dranken, namelijk die van voorheen buurman Tel.

Naast de ruimte op de begane grond was er een presentatie op de eerste verdieping. Tevens waren er 2 grote opleggers voor de laaddocks geplaatst. De ene gevuld met de hele historie vanaf de oprichting 50 jaar geleden, in de andere oplegger konden de genodigden beleven hoe de Boeskool is Lös in de toekomst er uit gaat zien.

Grolsch en De Monnik Dranken

Samen met Grolsch is De Monnik Dranken Ă©Ă©n van de hoofdsponsors van dit mooie zomerevenement, dat dit jaar gehouden wordt van dinsdag 16 t/m 21 augustus 2022. De Monnik Dranken is er trots op, dat ze voor de twaalfde keer, als gastheer voor deze avond mag optreden. Vanaf 19.30 uur werden de genodigden ontvangen.

Nieuwe voorzitter Rob van der Aa

De gasten werden bij binnenkomst met een ouderwetste polaroid camera vastgelegd, gevolgd door het openingswoord van Rob van der Aa, voor wie het overigens de eerste Boeskool is Lös gaat worden als voorzitter. In 2020 en 2021 konden de feesten niet doorgaan, vanwege corona.

Summer in the City

Een aantal zaken gaat dit jaar veranderen. De Mallorca Party, Beach Party en Summer in the Zittie worden op de Ganzenmarkt gekoppeld tot een nieuw evenement; “Summer in the City”.

Deze feestlocatie biedt plek aan meer dan 3000 bezoekers. Vier horeca ondernemers hebben hiervoor hun krachten gebundeld.

Foodstreet, kinderdorp en Beach Games

Verder zal de Steenstraat de nieuwe “Foodstreet” gaan worden met diverse foodkraampjes. Op het Bisschopplein zal een mooi kinderdorp komen voor de jongste bezoekers en de Beach Games zullen dit jaar plaatsvinden op het Plechelmusplein.

Sponsormogelijkheden jubileum editie

Mark Arends sprak daarna namens de sponsorcommissie de gasten nog even toe, over de diverse sponsormogelijkheden voor de komende Jubileum editie van De Boeskool is Lös.

Muziek, hapje en drankje

Tussen de sprekers door en na afloop werd er nog gezellig nagepraat, onder het genot van muziek, een drankje en een hapje, gastvrij en vakkundig verzorgd door Tim Ekelhof van Stadshotel Ter Stege en onze Monnik collega’s Esther de Leeuw, Bastian Nijhuis en René Seiger.

Geslaagde avond

Zowel voor de bestuursleden van de Boeskool is Lös als voor De Monnik Dranken / Grolsch was het een hele gezellige en geslaagde feest- en netwerkavond, waarbij eenieder met een voldaan gevoel huiswaarts keerde.

Na afloop kregen alle gasten bij het verlaten van de hal, een Grolsch Weizen Beugel mee, met daaraan een kaartje met info over diverse sponsor mogelijkheden.

Back to top