Door naar content

Tropische omstandigheden tijdens Whisky Festival Achterhoek

21 juni 2022

Op vrijdag 17 juni 2022 stond Whisky Festival Achterhoek weer op het programma. Dit festival wordt georganiseerd door Slijterij Pardijs uit Vorden. Het is een uniek openluchtfestival dat plaatsvindt in een weiland in de bosrijke omgeving van Vorden.

Sfeervol Whisky Festival Achterhoek

Dankzij de open tenten, barbecue, Keltische muziek en de vele zitgelegenheden ontstond er al snel een gezellige en open sfeer. De tropische weersomstandigheden gaven daarbij een extra dementie aan deze editie van Whisky Festival Achterhoek.

Schotse whisky’s

Op de stand van De Monnik Dranken konden de Achterhoekers genieten van Schotse whisky’s als Loch Lomond, Glen Scotia, Glengoyne en The Glenturret.

Kavalan

Ook de whisky’s van Kavalan konden in Vorden op veel belangstelling rekenen. Op het tropische eiland Taiwan heeft een kenmerkende en onderscheidende stijl van whisky maken ontwikkeld.

De whisky’s zijn soepel, zacht en romig. Met daarbij een rijke geur van tropische, fruitige en zoete karakters zoals appel en mango.

Rum

Ronald Anneveldt, onze brand ambassador craft spirits, is zelf woonachtig in de Achterhoek en voor zijn streekgenoten had hij ook rum meegenomen. Dat bleek een schot in de roos!

Tropisch

Hij liet de bezoekers kennismaken rum uit het Caribisch gebied. In het eveneens tropische Vorden genoten de bezoekers van Hampden Rum uit Jamaica, Dictador uit Colombia en El Dorado Rum uit Guyana.

Bedankt

Langs deze weg willen wij Slijterij Pardijs nogmaals hartelijk bedanken voor het organiseren van dit unieke festival.

 

Back to top