Door naar content

Uitbreiding wagenpark voor de Nederlandse distributie

15 november 2022

Onlangs is er een nieuwe trekker-oplegger combinatie bij De Monnik Dranken in gebruik genomen voor de distributie naar onze klanten door heel Nederland.

Daf CF 370

Daf CF 370

Het gaat om een  trekker Daf CF 370 Ft met hier achter een twee-assige Schmitz oplegger met meesturende achteras en een lift voorloop as. Om de goederen te lossen zit er een Dhollandia laadklep achter van 2500 kg. De oplegger is voorzien van fraai artwork van ons Italiaanse wijnhuis Sartori di Verona.

Chauffeur

Chauffeur

De vaste chauffeur is Rick Breukers, die na een interne opleiding bij de Monnik Dranken reeds sinds 2013 bij ons in vaste dienst is. We wensen Rick veel veilige en plezierige kilometers toe.

Het visitekaartje van ons bedrijf

Het visitekaartje van ons bedrijf

De Monnik Dranken is een drankengroothandel met landelijk bereik. Ons assortiment wijn, gedistilleerd, bier en aanverwante artikelen behoort met +9.600 producten tot het grootste van Nederland. Onze omvangrijke klantenkring van bestaat o.a. uit groothandels, supermarkten, retailorganisaties, slijterijen, wijnhandelaren, speciaalzaken, online aanbieders en horecagelegenheden in héél Nederland. Onze chauffeurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf en hebben veelvuldig contact met onze klanten.

Importeur

Importeur

Al jaren is De Monnik Dranken thuis in de wereld van drank import. Wij importeren wijn en gedistilleerde dranken uit diverse landen en continenten. Daarnaast werken wij nauw samen met de verschillende wijnhuizen en distilleerderijen op het gebied van marketing en distributie.

Back to top