Door naar content

7e Editie van De Monnik Dranken Open tennistoernooi 2023

04 april 2023

Na 4 jaar van afwezigheid waren zaterdag 1 April 2023 de tennisbanen van TV Denekamp het regenachtige decor van alweer de 7e editie van het De Monnik Dranken Open tennistoernooi.


Wedstrijdreglement

Het toernooi bestond uit twee categorieën, de "profs" en de "recreanten". Er werden wedstrijden van 30 minuten gespeeld en iedere wedstrijd speelden de deelnemers met een andere partner. De categorieën werden gemengd voor de teamindeling en het toernooi bestond enkel uit dubbelspel.

Je presteert als team, maar wint als individu. Uiteindelijk gingen er twee mensen met de beker naar huis.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het zo eerlijk mogelijk inplannen van deze wedstrijden vergt de nodige voorbereiding. Dit kan met een gerust hart worden overgelaten aan Resi Severijn en Rian Pikkemaat die hier de voorafgaande vrijdagavond tot in de late uurtjes druk mee bezig zijn geweest!

Vanaf 15.00 uur werden de 22 spelers en speelsters welkom geheten door de organisatie met koffie en koeken en werd er vooruit gekeken op de komende partijen. Het weer mocht de pret niet drukken en aan fanatisme was er geen gebrek.

Wanneer we mee zouden doen aan een bedrijventoernooi, zouden we een sterk team kunnen vormen om mee voor de dag te komen.

- de wedstrijdleiding

Tussen de wedstrijden door werd er een heerlijk buffet verzorgd door onze horeca-relatie streekrestaurant `t  Sterrebos Beuningen en voorzag collega Marjolein iedereen van de nodige drankjes.  

Game, set and match

Game, set and match

Ook dit jaar werd er veel plezier beleefd tijdens de wedstrijden en lag het niveau erg hoog.

Uiteindelijk werd Rob Wilke winnaar van de "recreanten" en ging Linda van Akkeren, die deze dag haar debuut maakte op het toernooi, met de beker van de "profs" naar huis.

We kijken terug op een zeer geslaagd toernooi en het was gelijk een mooie voorbereiding op het komende tennisseizoen.

Bedankt

Met dank aan de organisatie, die in handen was van Resi Severijn, Rian Pikkemaat, Linet oude Engberink en Cindy Wigbels.

 

De Monnik Dranken Voorjaarsbarbecue 2023
31 mei 2023

De Monnik Dranken Voorjaarsbarbecue 2023

Op vrijdagmiddag 26 mei 2023 vond de traditionele voorjaarsbarbecue voor alle medewerkers van De Monnik Dranken plaats. De barbecue werd georganiseerd door onze personeelsvereniging en begon om 17:00 uur.

Scallywag The Chocolate Edition 2023 ook in Nederland verkrijgbaar
31 mei 2023

Scallywag The Chocolate Edition 2023 ook in Nederland verkrijgbaar

Douglas Laing heeft alweer de 6e batch van de jaarlijks terugkerende Scallywag The Chocolate Edition op de markt gebracht. Deze speciale uitgave is een 100% sherrygerijpte Speyside blended malt limited edition.

MacNair’s Lum Reek 10 Year Old Cask Strength Batch 2
30 mei 2023

MacNair’s Lum Reek 10 Year Old Cask Strength Batch 2

In april 2023 kondigden we de komst van batch 9 van de ongekend populaire GlenAllachie 10 YO aan. Een andere zeer interessante whisky van de hand van Billy Walker is batch 2 van MacNair’s Lum Reek 10 Year Old Cask Strength.

Drukke VAKO-cursusdag met buitenlands gedistilleerd in de Monnikskap
26 mei 2023

Drukke VAKO-cursusdag met buitenlands gedistilleerd in de Monnikskap

Op maandag 22 mei 2023 werd een nieuwe groep enthousiaste VAKO – cursisten ontvangen in De Monnikskap voor een cursusdag “Overig buitenlands gedistilleerd” als thema. Ook deze keer was Brand Ambassador Craft Spirits van De Monnik Dranken, Ronald Anneveldt, de cursusleider.

Arjan Hartkamp gaat ‘back to the roots’ met Loch Lomond en Glen Scotia
25 mei 2023

Arjan Hartkamp gaat ‘back to the roots’ met Loch Lomond en Glen Scotia

Op woensdagavond 17 mei 2023 organiseerde Eric Kempers van Ter Braak Dranken uit Hengelo een whiskyproeverij met de whisky’s van Loch Lomond en Glen Scotia. Voor brand ambassador Arjan Hartkamp betekende dit dat hij terugkeerde naar de plaats waar het voor hem allemaal begon.

Gin & Rum Festival Utrecht; waar paradijs voor de liefhebber
23 mei 2023

Gin & Rum Festival Utrecht; waar paradijs voor de liefhebber

Op zaterdag 20 mei 2023 vond in de Nicolaïkerk het Utrechtse Gin & Rum Festival plaats. Van 15:00 uur tot 22:00 uur konden de ruim 800 bezoekers genieten van heerlijke gin, rum en heel veel cocktails.

Back to top