Door naar content

Bezoek Hoogheden Kadolster bij De Monnik Dranken & Carnavalstour 2023

21 februari 2023

Op vrijdag 17 februari 2023 werd het carnavalsweekend ingeluid met een bezoek van Stadsprins Bas II en zijn Secretaris Rogier aan ons bedrijf. Ieder jaar op de vrijdagmiddag voor het carnavalsweekend komen de Hoogheden met groot gevolg van OCV de Kadolstermennekes bij ons op bezoek. Ze werden ook dit jaar weer muzikaal begeleid door hun vaste hofkapel “De Oln’zelse Köpperbloazers”.

Van De Monnik Dranken waren Hans Olde Monnikhof, Luuk Olde Monnikhof, Bastian Nijhuis en René Seiger aanwezig en van Grolsch, Lisette de Jongh.

Een leuke bijkomstigheid, op deze gezellige aftrap voor een mooi carnavalsweekend, was dat er op deze middag ook een nieuw 5-jarige hoofdsponsorovereenkomst tussen OCV de Kadolstermenekes, Grolsch & De Monnik Dranken is getekend. Daar moest uiteraard op geproost worden!

Rosemontag

Grolsch & De Monnik Carnavalstour

Rosemontag

Op Rosenmontag 20 februari 2023 hebben we eindelijk, voor de 21e keer, weer onze inmiddels bekende en gewaardeerde “Grolsch & De Monnik Carnavalstour” kunnen houden.

Na een aantal jaren van corona was het gelukkig weer als vanouds. Het gezelschap bestond dit jaar uit, Lisette de Jongh, Ruby Marsch, Elja Nijhuis, Victoria Druyff, Maaike Bongers, Mike Stoffers, Eddy Nobbenhuis, Tjalling Bergstra, Maurice Geerdink, Leon Schepers en Frank Nijenbrink (allen van Grolsch) samen met Luuk Olde Monnikhof, Hans Olde Monnikhof, Bastian Nijhuis en René Seiger (van De Monnik Dranken). Een mooi groot gezelschap bij elkaar in bijpassende slipjassen.

Onder begeleiding van

Dameskapel Slipgevaar

Onder begeleiding van

Ook dit jaar werden we weer muzikaal bijgestaan door 18 dames en één heer, van Dameskapel Slipgevaar uit Ootmarsum. ’s Morgens om 10.00 uur verzamelden alle genodigden zich bij Hotel ’t Landhuis, waar we gestart zijn met koffie / thee en voldoende broodjes, om een goede bodem te leggen voor de rest van de dag.

Luuk Olde Monnikhof heeft alle gasten welkom geheten. Een aantal personen kreeg vervolgens een onderscheiding van de Hoogheden, van de hier residentie houdende, C.V. “De Markloawen”.

Carnavalstour

Bezoek horecarelaties

Carnavalstour

Ook dit jaar hebben we maar liefst 12 horecarelaties van ons bezocht in Oldenzaal en omgeving. Bij elke bezochte horecagelegenheid werd een speciale “carnavals-pul” uitgereikt aan de ondernemer. We kregen weer vele enthousiaste reacties op onze bezoeken en het muzikale optreden van kapel Slipgevaar.

Collega Bastian heeft ons als bottelier, net als andere jaren, prima voorzien van de diverse drankjes. Deze zware taak vervult hij al jaren op een uitstekende wijze.

Het was weer een prachtige en zeer geslaagde Rosenmontag. We hebben veel plezier gehad en de band met onze horecarelaties is zeker nog intenser geworden. We blijven gewoon doorgaan met het verenigen van het nuttige met het aangename.

Back to top