Door naar content

Mooi feest ter ere van onze 5 jubilarissen bij De Monnik Dranken

16 mei 2023

Op zaterdag 13 mei 2023 was er een feestelijke avond georganiseerd voor maar liefst 5 jubilarissen binnen ons bedrijf. Raymond Bekhuis (25 jaar), Harrie Elferink (40 jaar), Rob Wilke (25 jaar), Robin Blink (25 jaar) en Bastian Nijhuis (25 jaar).

De laatste 4 collega’s hadden hun officiële jubileum al wel gehad, maar vanwege beperkende coronamaatregelen had er nog geen feestavond plaatsgevonden.

Restaurant Florilympha

Het jubileum werd gevierd bij onze horecarelatie Restaurant Florilympha in De Lutte. De jubilarissen werden samen met hun naaste familie, met een speciale auto van huis opgehaald.  Een aantal collega’s heeft zelf gereden.

Om precies 20.30 uur kwamen ze aan bij deze prachtige locatie, alwaar de jubilarissen werden opgewacht door hun directe familie en alle aanwezige Monnik collega’s met partner.

Toespraken en felicitaties

Eenmaal binnen heeft Hans samen met Luuk de jubilarissen toegesproken en de felicitaties overgebracht. Namens de personeelsvereniging deed Wesley Bolink een woordje en heeft de jubilarissen een mooie gegraveerde kruik overhandigd.

Mooie avond

Daarna kon het feest losbarsten onder muzikale begeleiding van Drive In Show “Flash Back”. De genodigden konden genieten van diverse drankjes, een uitgebreid barbecue buffet en het prachtige weer op deze avond. Kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor een heel geslaagd en gezellig feest.

Staat van dienst

Staat van dienst

Met inmiddels de 3e en 4e generatie aan het roer, is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op drankgebied. Ondertussen zijn er meer dan 130 medewerkers werkzaam bij ons bedrijf. 

Momenteel zijn er 2 collega’s werkzaam met een dienstverband van 40 jaar of langer, 20 collega’s met een dienstverband tussen de 25 en 40 jaar en 22 collega’s met een dienstverband tussen de 12 ½ en 25 jaar.

De Monnik Dranken Voorjaarsbarbecue 2023
31 mei 2023

De Monnik Dranken Voorjaarsbarbecue 2023

Op vrijdagmiddag 26 mei 2023 vond de traditionele voorjaarsbarbecue voor alle medewerkers van De Monnik Dranken plaats. De barbecue werd georganiseerd door onze personeelsvereniging en begon om 17:00 uur.

Scallywag The Chocolate Edition 2023 ook in Nederland verkrijgbaar
31 mei 2023

Scallywag The Chocolate Edition 2023 ook in Nederland verkrijgbaar

Douglas Laing heeft alweer de 6e batch van de jaarlijks terugkerende Scallywag The Chocolate Edition op de markt gebracht. Deze speciale uitgave is een 100% sherrygerijpte Speyside blended malt limited edition.

MacNair’s Lum Reek 10 Year Old Cask Strength Batch 2
30 mei 2023

MacNair’s Lum Reek 10 Year Old Cask Strength Batch 2

In april 2023 kondigden we de komst van batch 9 van de ongekend populaire GlenAllachie 10 YO aan. Een andere zeer interessante whisky van de hand van Billy Walker is batch 2 van MacNair’s Lum Reek 10 Year Old Cask Strength.

Drukke VAKO-cursusdag met buitenlands gedistilleerd in de Monnikskap
26 mei 2023

Drukke VAKO-cursusdag met buitenlands gedistilleerd in de Monnikskap

Op maandag 22 mei 2023 werd een nieuwe groep enthousiaste VAKO – cursisten ontvangen in De Monnikskap voor een cursusdag “Overig buitenlands gedistilleerd” als thema. Ook deze keer was Brand Ambassador Craft Spirits van De Monnik Dranken, Ronald Anneveldt, de cursusleider.

Arjan Hartkamp gaat ‘back to the roots’ met Loch Lomond en Glen Scotia
25 mei 2023

Arjan Hartkamp gaat ‘back to the roots’ met Loch Lomond en Glen Scotia

Op woensdagavond 17 mei 2023 organiseerde Eric Kempers van Ter Braak Dranken uit Hengelo een whiskyproeverij met de whisky’s van Loch Lomond en Glen Scotia. Voor brand ambassador Arjan Hartkamp betekende dit dat hij terugkeerde naar de plaats waar het voor hem allemaal begon.

Gin & Rum Festival Utrecht; waar paradijs voor de liefhebber
23 mei 2023

Gin & Rum Festival Utrecht; waar paradijs voor de liefhebber

Op zaterdag 20 mei 2023 vond in de Nicolaïkerk het Utrechtse Gin & Rum Festival plaats. Van 15:00 uur tot 22:00 uur konden de ruim 800 bezoekers genieten van heerlijke gin, rum en heel veel cocktails.

Back to top