Door naar content

Mooi feest ter ere van onze 5 jubilarissen bij De Monnik Dranken

16 mei 2023

Op zaterdag 13 mei 2023 was er een feestelijke avond georganiseerd voor maar liefst 5 jubilarissen binnen ons bedrijf. Raymond Bekhuis (25 jaar), Harrie Elferink (40 jaar), Rob Wilke (25 jaar), Robin Blink (25 jaar) en Bastian Nijhuis (25 jaar).

De laatste 4 collega’s hadden hun officiële jubileum al wel gehad, maar vanwege beperkende coronamaatregelen had er nog geen feestavond plaatsgevonden.

Restaurant Florilympha

Het jubileum werd gevierd bij onze horecarelatie Restaurant Florilympha in De Lutte. De jubilarissen werden samen met hun naaste familie, met een speciale auto van huis opgehaald.  Een aantal collega’s heeft zelf gereden.

Om precies 20.30 uur kwamen ze aan bij deze prachtige locatie, alwaar de jubilarissen werden opgewacht door hun directe familie en alle aanwezige Monnik collega’s met partner.

Toespraken en felicitaties

Eenmaal binnen heeft Hans samen met Luuk de jubilarissen toegesproken en de felicitaties overgebracht. Namens de personeelsvereniging deed Wesley Bolink een woordje en heeft de jubilarissen een mooie gegraveerde kruik overhandigd.

Mooie avond

Daarna kon het feest losbarsten onder muzikale begeleiding van Drive In Show “Flash Back”. De genodigden konden genieten van diverse drankjes, een uitgebreid barbecue buffet en het prachtige weer op deze avond. Kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor een heel geslaagd en gezellig feest.

Staat van dienst

Staat van dienst

Met inmiddels de 3e en 4e generatie aan het roer, is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op drankgebied. Ondertussen zijn er meer dan 130 medewerkers werkzaam bij ons bedrijf. 

Momenteel zijn er 2 collega’s werkzaam met een dienstverband van 40 jaar of langer, 20 collega’s met een dienstverband tussen de 25 en 40 jaar en 22 collega’s met een dienstverband tussen de 12 ½ en 25 jaar.

02 december 2023

5 wijnen De Monnik Dranken in Perswijn Top-101 van 2023

Ieder jaar brengt Perswijn de top-100 met beste wijnen van dat jaar uit. Dit bestaat de lijst van hét Nederlandse tijdschrift voor wijnliefhebbers en professionals zelfs uit 101 wijnen. Maar liefst 5 wijnen uit het portfolio van De Monnik Dranken behoren tot de 101 beste wijnen van 2023.

Golan Heights wijnen brengen wijnliefhebbers bij Mitra Bouman in extase
30 november 2023

Golan Heights wijnen brengen wijnliefhebbers bij Mitra Bouman in extase

Afgelopen vrijdagavond 24 november 2023 werd de knusse wijnwinkel Mitra Bouman in Hoogkarspel omgetoverd tot een sfeervolle proeverijruimte. Liefhebbers en kenners van wijn verzamelden zich voor een exclusieve proeverij van de wijnen van de Golan Hoogte.

The GlenAllachie 12 YO PX Puncheon Single Cask
29 november 2023

The GlenAllachie 12 YO PX Puncheon Single Cask

The GlenAllachie heeft exclusief voor Nederland een Single Cask laten bottelen; The GlenAllachie 12 YO PX Puncheon Single Cask. Whiskylegende Billy Walker heeft, met zijn ruim 50 jaar ervaring, ditmaal gekozen voor een Pedro Ximénez Sherry Puncheon.

Glen Scotia 21 YO verovert Zaanse Schans in 20 minuten
28 november 2023

Glen Scotia 21 YO verovert Zaanse Schans in 20 minuten

Op zondag 12 november 2023 organiseerde Slijterij Vonk uit Zaandam een whiskyfestival bij Restaurant d’Swarte Walvis. Dit gerenommeerde restaurant ligt op een prachtige locatie aan rivier de Zaan.

Old Particular Glenrothes 17 YO Sherry Matured – Dutch Dram Masters Batch 3
27 november 2023

Old Particular Glenrothes 17 YO Sherry Matured – Dutch Dram Masters Batch 3

De Schotse onafhankelijke bottelaar Douglas Laing heeft de 3e editie van The Dutch Dram Masters uitgebracht. Het betreft een 17 jaar oude Old Particular Glenrothes. Deze whisky is exclusief voor de Nederlandse markt gebotteld.

Loch Lomond & Glen Scotia Whiskydiner in Borger
24 november 2023

Loch Lomond & Glen Scotia Whiskydiner in Borger

Op vrijdag 10 november 2023 vond in Borger een bijzonder whiskydiner plaats. Het diner werd georganiseerd door Laurens Oldenbeuving van de Slijterij in samenwerking met Restaurant Vlint 21 en Arjan Hartkamp van De Monnik Dranken.

Back to top