Door naar content

Sinterklaas op bezoek bij De Monnik Dranken 2023

20 november 2023

Op zaterdag 18 november 2023 vond in de Monnikskap het traditionele Sinterklaasfeest van De Monnik Dranken plaats. Zo’n 38 kinderen genoten van de vele pepernoten, de ballon-creaties van clown Carlo en natuurlijk van de cadeautjes die werden uitgereikt door de Goedheiligman.

De kinderen ontvingen enkele weken voor het feest allemaal persoonlijk een envelop met kleurplaat, wensenlijstje en speelgoedboekje. Sinterklaas had alle kinderen verzocht om de kleurplaat in te kleuren en deze samen met het ingevulde wensenlijstje terug te sturen zodat hij voor alle kinderen een mooi cadeau kon meenemen.

Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet

Door een kleine navigatiefout meerde de pakjesboot met enige vertraging aan in Gorinchem. Daar aangekomen ging Sinterklaas gelijk met de trein naar Oldenzaal. Rond 16:00 uur galmde oorverdovend hard het ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet’ door de Monnikskap.

Cadeautjes

Tot grote tevredenheid van Sinterklaas zong iedereen uit volle borst mee. Nadat het liedje was afgelopen nam Sinterklaas plaats op zijn speciale stoel en één voor één mochten de kinderen bij hem komen. Het grote boek werd opengeslagen en Sinterklaas wist over alle kinderen iets te vertellen. Ieder kind ontving een mooi cadeau.

Toen alle kinderen een cadeautje hadden gekregen was het voor de Sint en zijn Pieten weer tijd om verder te gaan want ze waren natuurlijk nog ontzettend druk.

Bedankt

Graag willen we Sinterklaas en de Pieten bedanken voor hun bezoek aan De Monnik Dranken. Daarnaast willen we ook graag onze collega’s Martha en Diane bedanken voor de perfecte organisatie van dit grote kinderfestijn.

Iedereen bedankt voor het komen en een goede reis terug!

Back to top