Door naar content

Wolfie’s Blended Scotch Whisky, een ode aan Rock & Roll

21 november 2023

Rod Stewart is naast een Rock & Roll legende ook een groot whiskyliefhebber. Daarom heeft hij in samenwerking met Loch Lomond een blended Scotch whisky uitgebracht als ode aan de zorgeloze, losbandige dagen van weleer.

Authentiek – Rock & Roll - Kwaliteit

De in London geboren zanger Rod Stewart heeft vanaf het begin van zijn carrière een aantal kenmerkende eigenschappen. Allereerst natuurlijk zijn stem, die het best te omschrijven valt als een raspende whiskystem.

Maar ook zijn wilde kapsel, liefde voor Schotland en zijn passie voor voetbal horen hierbij. Voetbalfan en womanizer Rod Stewart begint in het begin van de jaren zestig als zanger van een Engels folkbandje, waarmee hij door Europa trekt.

In 1975 verhuist hij van Engeland naar Amerika, waar hij zijn faam uitbreidt. Zijn sexy imago neemt toe en ook met zijn muziek blijft Rod scoren. 'Sailing', 'I Don't Wanna Talk About It' en 'Da Ya Think I'm Sexy' zijn maar een paar voorbeelden van de waslijst aan hits.

Sir Rod Stewart over Wolfie’s:

"In mijn ogen staat Wolfie's voor het zorgeloze gedrag van mijn meer ondeugende dagen en de opwinding van wat het leven nog te bieden heeft – LET THE GOOD TIMES ROLL!"

Wolfie's Blended Scotch Whisky puur Schots

Bronwater uit Loch Katrine

De blend is exclusief samengesteld met ingrediënten afkomstig uit Schotland, gedistilleerd in koperen pot stills en gerijpt in bourbonvaten van Amerikaans eikenhout.

Bovendien wordt voor de productie uitsluitend water uit Loch Katrine gebruikt, een diep meer gelegen in het nationaal park Loch Lomond en de Trossachs. De whisky is gebotteld met een alcoholpercentage van 40%.

Proefnotities

  • Neus: kruidnagel, limoen, karamel en banaan.
  • Smaak: vanille, vleugje rook, gebakken appel en subtiele kruidige tonen.
  • Afdronk: tikkeltje zoet, citrus en een vleugje peer.

 

 

 

Bestelinformatie

De allocatie van de eerste lading Wolfie’s Blended Scotch Whisky verloopt via Arjan Hartkamp van De Monnik Dranken. Uitlevering vanaf waarschijnlijk week 48, daarna is dit artikel vrij te bestellen.

106998 | WOLFIE'S Blended Scotch Whisky 0,70 ltr

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top