Door naar content

Nieuwe Ford en koelwagens

12 september 2023

Nadat onze Ford bus enkele weken geleden was betrokken bij een ongeval zijn we op zoek gegaan naar een kopie van de oude bus. Het is weer een Ford Custom bus geworden van de korte lage versie met iets meer dan 100 PK. We kunnen met deze bus onze koelwagens verplaatsen.

Deze bus heeft als standplaats Oldenzaal, maar wordt ook gebruikt door onze DMD-buitendienst door het hele land om festivals/beurzen/proeverijen te bezoeken. Zo kunnen ze met gemak hun spullen meenemen. We hebben voor een korte lage versie gekozen zodat deze in een standaard parkeervak past en qua hoogte nog in veel parkeergarages.
Het is echt een bus die je niet kan missen. Volgens velen staat de bus altijd bij De Monnik Dranken maar toch wordt hier meer dan 15.000 km per jaar mee gereden. Het artwork bestaat uit flesafbeeldingen van onze import-whiskymerken The Glenturret, Old Pulteney, Tomintoul, GlenAllachie, The Whistler, Kavalan, Amrut, Waterford.

Ook twee nieuwe koelwagens

Afgelopen maand hebben we 2 nieuwe koelwagens binnengekregen. Deze zijn van het merk Hapert, Type Sapphire met een binnenmaat 300 x 150 x 210 cm. Deze 2 koelwagens zijn ter vervanging van 2 oude koelwagens die 25 en 27 jaar oud waren. Onze koelwagens worden ingezet op kleinere evenementen en festivals. Deze keer hebben we gekozen voor onze eigen bestickering.

Back to top