Door naar content

Scallywag Winter Edition 2023 Sherry Cask

13 september 2023

Met de komst van de Scallywag Winter Editie 2023 zouden veel liefhebbers van whisky willen dat de winter al begonnen was. Tijdens lange, koude avonden van het winterseizoen kan men genieten van deze prachtige whisky, die gerijpt is in de beste Pedro Ximénez en Oloroso sherryvaten.

Over Scallywag

Scallywag is onderdeel van de Remarkable Regional Malts van Douglas Laing en staat bekend om zijn vrolijke terriër op het etiket. Het favoriete hondje van de familie Laing.

Deze Speyside blended malt whisky combineert single malts tot een rijke en smaakvolle dram, vaak gerijpt in sherryvaten. Het biedt complexe smaken en is populair onder whiskyliefhebbers vanwege zijn karakteristieke stijl en levendige uitstraling.

4e Editie Winter Edition

Scallywag Winter Edition 2023 Sherry Cask

4e Editie Winter Edition

De vierde editie van Scallywag's jaarlijkse Winter Series is een opvallend krachtige combinatie van Speyside single malts.

Het is een karakteristieke whisky met aroma's van warm gemberbrood, de kruidigheid van eikenhout en sinaasappelschil in de neus.

In de smaak zijn tonen van cacao en sappige bessen en een nootachtige nasmaak waarneembaar.

Bij de afdronk kunnen Scallywag-liefhebbers genieten van accenten van dadels gecombineerd met bosvruchten en winterse kruiden.

Verpakt in een hoogwaardige parelmoeren geschenkkoker, is de vurige Fox Terriër noordwaarts gereisd om het prachtige Noorderlicht te bewonderen.

Deze verwarmende winterwhisky is gebotteld op zijn natuurlijke vatsterkte van 52,5% en wordt met trots gepresenteerd zonder toegevoegde kleurstoffen of koudefiltratie.

Bestelinformatie

  • Uitleveren vanaf waarschijnlijk wk 39 – 25 september.
  • Intekening verloopt via Valentijn Klop van De Monnik Dranken.
106997 SCALLYWAG Winter Edition 2023 Sherry Cask 52,50% 0,70 ltr.
  • Het betreft een gelimiteerde oplage en daarom geldt: OP=OP!
  • Indien de vraag groter is dan het aanbod, wordt er een verdeling gemaakt.
Valentijn
Wilt u meer informatie over Big Peat of de Remarkable Regional Malts? Neem dan contact op met Valentijn Klop.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top