Door naar content

Villa Trasqua wijnen vallen in de smaak op Wheels at the Palace 2023

19 september 2023

Op 1, 2 en 3 september 2023 vond Wheels at the Palace 2023 plaats, het meest prestigieuze evenement in Nederland voor de automobiel. Paleis Soestdijk was het decor voor dit fantastische evenement. De vele bezoekers konden tijdens dit evenement genieten van de wijnen van Villa Trasqua.

Koninklijke residentie

Het paleis, dat ooit diende als koninklijke residentie van Koningin Juliana en Prins Bernhard, is vanwege haar vorstelijke grandeur het perfecte toneel voor deze unieke autoshow. De bezoekers werden getrakteerd op een indrukwekkende collectie van zeldzame en buitengewone (klassieke) auto's en luxe voertuigen.

Concours d'Elegance

Uiteraard vond ook het "Concours d'Elegance" plaats, waarbij restaurateurs en eigenaren met hun unieke auto’s strijden om de titel “Best of the Show.” Een panel van deskundige juryleden kiest de winnaar op basis van criteria zoals originaliteit, restauratiekwaliteit en esthetische aantrekkingskracht. Dit jaar ging de Spaanse Pegaso Z102 uit 1954 er vandoor met deze eretitel.

Naast een prachtige tentoonstelling van auto’s, biedt het evenement ook een breed scala aan activiteiten en entertainment, waaronder live muziekoptredens, foodtrucks met culinaire hoogstandjes en een Villa Trasqua wijnbar.

Villa Trasqua terras

Op dit Villa Trasqua terras, fraai gelegen aan de Paleis-vijver, konden bezoekers zich laten onderdompelen in de wereld van wijn. Men kon de wijnen van Villa Trasqua proeven en ontdekken, met uitleg van onze collega’s Karlijn Vink en Bouke Wijlens. Daarnaast konden bezoekers ook de Villa Trasqua wijnen kopen op het event.

Namens De Mol DrankenSpecialist waren Rogier en Annelies aanwezig om de wijnwinkel te bemannen. Zij hadden een prachtige selectie Villa Trasqua wijnen mee, waaronder de gelimiteerde Mille Miglia bottelingen.

Geslaagd evenement

Wij kijken terug op een zeer succesvolle editie van Wheels at the Palace, waarbij vele bezoekers hebben genoten van de Villa Trasqua wijnen. Het partnerschap tussen Villa Trasqua en Wheels at the Palace smaakt naar meer en wij kijken met veel plezier uit naar de 2024 editie.

Wijnen De Monnik Dranken

Bekijk ons assortiment wijnen

Wijn assortiment De Monnik Dranken

Als wijnimporteur c.q. wijngroothandel hebben wij de laatste jaren een veelomvattend portfolio kunnen opbouwen.

Mede dankzij de expertise van ons Brand Management team beschikt De Monnik Dranken over een uitgebreid assortiment kwaliteitswijnen voor horeca, slijterij & wijnhandel.

 

Lees meer over ons aanbod wijnen

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top