Door naar content

Nieuwjaarsreceptie De Monnik Dranken 2024

22 januari 2024

Op vrijdag 19 januari 2024 was het weer tijd om samen terug te blikken op 2023 en het nieuwe jaar in te luiden met onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel.

Terugblik op het afgelopen jaar

Nadat iedereen welkom werd geheten door Luuk Olde Monnikhof trapten we de avond af met een video. Door middel van deze video kwam het afgelopen jaar in vogelvlucht voorbij. De hoofdonderwerpen waren; personeel, educatie, logistiek en onze commerciële hoogtepunten.

Vervolgens leidde Luuk de aanwezigen door middel van een presentatie door de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. De cijfers, marktontwikkelingen, doelstellingen, kansen en uitdagingen kwamen hierbij aan de orde.

Alle collega’s werden hartelijk bedankt voor zijn of haar inzet en bijdrage het afgelopen jaar, waarna we samen het glas hebben geheven op wat ongetwijfeld een spectaculair nieuw jaar gaat worden.

Hans bedankt

Vervolgens nam Jeroen Kouijzer het woord over van Luuk om Hans nog even in het zonnetje te zetten. Vanuit de personeelsvereniging werd er namens al het personeel een cadeau aangeboden i.v.m. de nieuwe organisatiewijzigingen die per 1 januari 2024 van start zijn gegaan.

Buffet

De Monnik zou De Monnik niet zijn zonder de aanwezigheid van een heerlijk buffet. Na de video, presentatie en toespraken werd en dan ook volop genoten van een uitgebreid buffet verzorgd door Café de Tijd Oldenzaal. Onder het genot van de nodige drankjes was het nog lang gezellig in De Monnikskap.

Bedankt

Wij bedanken onze personeelsvereniging voor de uitstekende organisatie.

Wijnsuggesties Hubrecht Duijker voor kerstmenu 2024
19 december 2024

Wijnsuggesties Hubrecht Duijker voor kerstmenu 2024

De feestdagen zijn het perfecte moment om samen te genieten van goed gezelschap, lekker eten en – uiteraard – een mooi glas wijn. Om het kerstdiner dit jaar extra bijzonder te maken, hebben we een compleet menu samengesteld met wijnen die Hubrecht Duijker in 2024 heeft geproefd en aanbevolen.

Bijzondere whisky- en spijsproeverij in Oudorp met Douglas Laing
17 december 2024

Bijzondere whisky- en spijsproeverij in Oudorp met Douglas Laing

Op zaterdag 14 december 2024 vond in "het witte kerkje" De Terp in Oudorp een bijzondere masterclass plaats met de whisky’s van Douglas Laing & Co. Gasten van Wijnhuis Oudorp genoten van een unieke line-up van acht speciale whisky’s, gecombineerd met vijf zorgvuldig afgestemde whisky- en spijscombinaties. De gerechten, bereid door eigenaar Ab Tamis, sloten perfect aan bij de geproefde whisky's.

Whiskycruise op de Rijn met WhiskyBazaar en ‘grievous loss’ Rosebank
16 december 2024

Whiskycruise op de Rijn met WhiskyBazaar en ‘grievous loss’ Rosebank

Net als vorig jaar organiseert ondernemer Nico Hoenen van WhiskyBazaar een cruise over de Rijn. Dit jaar ging de reis van Dusseldorf naar Andernach en weer terug. Speciaal voor deze reis ging Joël de Kock van De Monnik Dranken mee om alle proeverijen met de whisky’s van Glengoyne, Tamdhu en Smokehead te verzorgen. Daarbij werd in de buurt van Keulen ook een zeldzame Rosebank in het glas geschonken.

Franklin & Sons valt in de prijzen en is IWSC Mixer Producer of the Year 2024
12 december 2024

Franklin & Sons valt in de prijzen en is IWSC Mixer Producer of the Year 2024

Franklin & Sons werd in het laatste kwartaal van 2024 uitgeroepen tot ‘Mixer Producer of the Year’ tijdens de uitreiking van de prestigieuze IWSC awards. Het merk, bekend door het uitgebreide portfolio aan premium tonics en mixers, viel maar liefst 7 keer in de prijzen.

Een onvergetelijk whiskydiner in Beilen met Loch Lomond en Glen Scotia
10 december 2024

Een onvergetelijk whiskydiner in Beilen met Loch Lomond en Glen Scotia

Op vrijdagavond 6 december 2024 kwamen 36 enthousiaste whisky- en fijnproevers samen in Beilen voor een bijzonder whiskydiner. Het diner, georganiseerd door Ron Zingstra van Slijterij Beilen, vond plaats in Rickkies Boer’n Bistro. Met whisky’s van Loch Lomond en Glen Scotia in de hoofdrol en een prachtig afgestemd viergangendiner, werd het een avond om niet snel te vergeten.

Klassieke whisky’s met een moderne twist: Glengoyne, Tamdhu en Smokehead
06 december 2024

Klassieke whisky’s met een moderne twist: Glengoyne, Tamdhu en Smokehead

Op donderdag 28 november 2024 vond er een mooi evenement plaats op Boerderij Hoekelum. Een sfeervol etablissement net buiten Ede. Mitra-ondernemer Arjo van Oostenbrugge wist niet minder dan 70 whiskyliefhebbers bijeen te brengen. Liefhebbers van een mooie dram en die kregen ze dan ook in ruime mate voorgeschoteld.

Back to top