Door naar content

Nieuwjaarsreceptie De Monnik Dranken 2024

22 januari 2024

Op vrijdag 19 januari 2024 was het weer tijd om samen terug te blikken op 2023 en het nieuwe jaar in te luiden met onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel.

Terugblik op het afgelopen jaar

Nadat iedereen welkom werd geheten door Luuk Olde Monnikhof trapten we de avond af met een video. Door middel van deze video kwam het afgelopen jaar in vogelvlucht voorbij. De hoofdonderwerpen waren; personeel, educatie, logistiek en onze commerciële hoogtepunten.

Vervolgens leidde Luuk de aanwezigen door middel van een presentatie door de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. De cijfers, marktontwikkelingen, doelstellingen, kansen en uitdagingen kwamen hierbij aan de orde.

Alle collega’s werden hartelijk bedankt voor zijn of haar inzet en bijdrage het afgelopen jaar, waarna we samen het glas hebben geheven op wat ongetwijfeld een spectaculair nieuw jaar gaat worden.

Hans bedankt

Vervolgens nam Jeroen Kouijzer het woord over van Luuk om Hans nog even in het zonnetje te zetten. Vanuit de personeelsvereniging werd er namens al het personeel een cadeau aangeboden i.v.m. de nieuwe organisatiewijzigingen die per 1 januari 2024 van start zijn gegaan.

Buffet

De Monnik zou De Monnik niet zijn zonder de aanwezigheid van een heerlijk buffet. Na de video, presentatie en toespraken werd en dan ook volop genoten van een uitgebreid buffet verzorgd door Café de Tijd Oldenzaal. Onder het genot van de nodige drankjes was het nog lang gezellig in De Monnikskap.

Bedankt

Wij bedanken onze personeelsvereniging voor de uitstekende organisatie.

SAIL Amsterdam 2025: Nordés Gin en Spirit Garden aan boord
28 augustus 2025

SAIL Amsterdam 2025: Nordés Gin en Spirit Garden aan boord

Van woensdag 20 tot en met zondag 24 augustus 2025 vond in Amsterdam de tiende editie van SAIL plaats. Dit vijfjaarlijkse evenement trok dit jaar maar liefst 2,5 miljoen bezoekers naar de hoofdstad. Met imposante tall ships, honderden zeilschepen en een feestelijke sfeer op en rond het IJ behoort SAIL tot de grootste en meest indrukwekkende publieksevenementen van Nederland.

Glen Scotia 5 YO Small Batch Oloroso Sherry Cask
26 augustus 2025

Glen Scotia 5 YO Small Batch Oloroso Sherry Cask

De Glen Scotia 5 Years Old Small Batch Oloroso Sherry Cask is een gelimiteerde release van 334 flessen, exclusief voor de Nederlandse markt. Deze jonge Campbeltown-whisky rijpte op een first fill Oloroso hogshead en is gebotteld op vatsterkte, zonder koude filtratie. Het resultaat is een expressieve single malt met levendige fruittonen, rijke sherry-invloeden en een maritieme afdronk.

Tomintoul Distillery viert 60-jarig jubileum
25 augustus 2025

Tomintoul Distillery viert 60-jarig jubileum

Op 23 juli 1965 werd het eerste vat Tomintoul Single Malt gevuld door Sam Hay Gardiner, voorzitter van de Tomintoul-Glenlivet Distillery Company. Zestig jaar later is de distilleerderij nog altijd actief in het hart van het Cairngorms National Park. Het jubileumjaar wordt gekenmerkt door bijzondere onderscheidingen, terwijl ook de rijke geschiedenis en het vakmanschap van Tomintoul opnieuw onder de aandacht komen.

Gezinsuitbreiding bij Luuk, Maaike en Faas
22 augustus 2025

Gezinsuitbreiding bij Luuk, Maaike en Faas

Op maandag 4 augustus 2025 om 17:01 uur is Fedde Olde Monnikhof geboren. Fedde is de zoon van Luuk en Maaike en het broertje van Faas.

The Glenturret 2025 Edition
19 augustus 2025

The Glenturret 2025 Edition

De Glenturret, sinds 1763 bekend als Schotland’s oudste werkende distilleerderij, heeft haar 2025 Edition gepresenteerd. Whisky Maker Bob Dalgarno creëerde een serie van verfijnde single malts waarin vakmanschap, traditie en passie samenkomen.

Valdamor Albariño 2023 – Een zomerse keuze uit Rías Baixas
14 augustus 2025

Valdamor Albariño 2023 – Een zomerse keuze uit Rías Baixas

Voor augustus 2025 proefde Hubrecht Duijker de Valdamor Albariño 2023 van Quinta de Couselo uit Rías Baixas. Deze witte wijn van albariño-druiven heeft frisse zuren, sappig fruit en een levendig karakter. Uitstekend geschikt bij zomerse visgerechten, tapas of als aperitief. Een veelzijdige keuze voor warme dagen en een mooi voorbeeld van vakmanschap uit Galicië.

Back to top