Door naar content

Vriendenavond van de Boeskool is Lös bij De Monnik Dranken

06 juni 2024

Voorafgaand aan de 52ste editie van de Boeskool is Lös, organiseerde de sponsorcommissie ook dit jaar een sponsoravond voor de “Vrienden van de Boeskool”. Deze avond vond plaats op maandag 3 juni 2024.

Na het openingswoord van Rob van der Aa, de voorzitter van de Boeskool is Lös en Bart Coopman voorzitter van de Sponsorcommissie, werd de aftermovie op het grote scherm afgespeeld om even weer een beetje in de sfeer te komen van dit geweldige feest.

Tegen 20.30 uur werd er een heuse bierproeverij gehouden, onder leiding van Marc Janssen meesterbrouwer bij Grolsch. Het was heel vermakelijk hoe Marc ons door de diverse Grolsch bieren leidde tijdens het proeven en het geheel aanvulde met nuttige en vermakelijke informatie.

Na afloop van de proeverij heeft Hans Dingeldein de nieuwe invulling qua artiesten voor de komende editie aan ons gepresenteerd. Hierna kon er worden genetwerkt in combinatie met een drankje en wat lekkere hapjes.

Al met al was het een geslaagde avond met een hele grote opkomst. We willen het bestuur van de Boeskool is Lös bedanken voor het vertrouwen in Grolsch & De Monnik Dranken en de prettige samenwerking.

Van Grolsch was naast Marc Janssen, Lisette de Jongh deze avond aanwezig en van De Monnik Dranken waren Hans Olde Monnikhof, Bastian Nijhuis, Esther de Leeuw en René Seiger aanwezig.

Boeskool is Lös

Tot slot; dit mooie zomerevenement wordt dit jaar gehouden van dinsdag 20 t/m zondag 25 augustus 2024.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top