Door naar content
Fireball Cinnamon Whisky

Fireball Cinnamon Whisky is momenteel 1 van de meest succesvolle gedistilleerde dranken in de VS. In 2011 werd er voor 1,9 miljoen dollar verkocht in benzinestations, liquorshops en supermarkten.

In 2013 werd er voor maar liefst $61 miljoen dollar verkocht in zowel de on-trade als de off-trade. Daarmee passeerde Fireball merken als Jameson Irish whiskey en Patron tequila en is het product bijna even populair als Jagermeister in de VS. Het succes van het product is mede te danken aan toegewijde bartenders en mond tot mond reclame. Maar het geweldige succes is voornamelijk te verklaren door slimme social media campagnes; Fireball liefhebbers posten massaal foto’s op Instagram, Facebook en Twitter van het nuttigen van een “shot of fire”.

Tastes like heaven, burns like hell

De hit Fireball van de Cubaans-Amerikaanse rapper Pitbull heeft nog eens extra bijgedragen aan het wereldwijd “viral” gaan van het product. Fireball Cinnamon Whisky, tastes like heaven, burns like hell. Een verdere introductie heeft deze whisky niet nodig. Voor diegene die het nog nooit hebben geproefd: stel je dan maar eens voor hoe het zou voelen om oog in oog te staan met een vuurspuwende draak die net een whiskyvat vol met pittige kaneel heeft gegeten.

Website: fireballwhisky.com & sazerac.com          

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top