Door naar content
Paddy Old Irish Whiskey

De naam Paddy is afgeleid van Patrick J. O’ Flaherty, die in 1882 als vertegenwoordiger in dienst trad van de Cork Distilleries Company. Door zijn inzet werden de whiskies van deze distilleerderij overal in Ierland verkrijgbaar. In de volksmond veranderde zijn naam al snel in die van Paddy.

Een icoon

Als eerbetoon aan de populaire vertegenwoordiger, vernoemden de Cork Distilleries in 1912 hun whiskey dan ook naar Paddy. Tegenwoordig is Paddy een icoon van de Ierse Whiskey industrie en behoort het tot de grootste Ierse Whiskey merken, die zijn roem te danken heeft aan de zachte smaak.

Β 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een β€˜β€™heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top