Door naar content
Tekirda─č Rak─▒┼č─▒

Tekirda─č Rak─▒┼č─▒ is een premium rak─▒ merk, welke wordt geproduceerd door dezelfde producent als het bekende Yeni Rak─▒. Waar andere rak─▒ grotendeels gemaakt wordt van een combinatie van gedroogde en verse druiven, onderscheid Tekirda─č Rak─▒┼č─▒ in zijn productie waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van verse druiven. Het dankt zijn naam aan de Tekirda─č regio in het noordwesten van Turkije en was de eerste rak─▒ in de geschiedenis welke is gebonden aan ├ę├ęn specifieke regio. Gecre├źerd door het gebruiken van 100% verse druiven en gedistilleerd in traditionele rak─▒ ketels met hoge kwaliteit anijszaad uit de Cesme regio.

Goed gezelschap en Mezzes

Mezzes zijn kleine gerechten uit de mediterrane keuken en spelen een belangrijke rol bij het drinken van rak─▒. Volgens Turkse tradities wordt rak─▒ niet zomaar gedronken, maar is het belangrijk om de tijd te nemen, vrienden en familie te verzamen en de tafel vol te zetten met de verschillende hapjes. Daarnaast wordt rak─▒ niet puur gedronken, maar met toevoegen van water, waardoor alle elegante aromaÔÇÖs vrijkomen. Speciale rak─▒ glaasjes worden gevuld met ongeveer 1/3e rak─▒, 2/3e water en een ijsklontje. Kijk toe hoe de heldere vloeistof magisch verandert in een melkachtige substantie..

De verschillende soorten Tekirda─č Rak─▒┼č─▒

Tekirda─č Rak─▒┼č─▒

Geproduceerd door het distilleren van suma (product na de eerste distillatie van druiven) van zorgvuldig geselecteerde verse druiven met hoge kwaliteit anijszaad in traditionele distilleerketels. Zeer zachte smaak en een gebalanceerd aroma van anijs.

Tekirda─č Rak─▒┼č─▒

Tekirda─č Rak─▒┼č─▒ Gold Series

Tekirda─č Rak─▒┼č─▒ Gold Series is geproduceerd bij het distilleren van de suma verkregen van de beste verse druiven met hoge kwaliteit anijszaad, waarna het nog minimaal 90 dagen wordt gerijpt in eikenhouten vaten van de hoogste kwaliteit, wat het zijn gouden kleur en unieke smaak geeft.

Tekirda─č Rak─▒┼č─▒ Gold Series

Tekirda─č Rak─▒┼č─▒ N0. 10

Verse druiven en hoge kwaliteit anijszaad worden gebruikt om Tekirda─č Rak─▒┼č─▒ N0. 10 te produceren. In tegenstelling tot Tekirda─č Rak─▒┼č─▒ en Tekirda─č Rak─▒┼č─▒ Gold Series wordt N0.10 maar liefst drie keer gedistilleerd in een exclusieve handgemaakte koperen ketel.

Tekirda─č Rak─▒┼č─▒ N0. 10

Tekirda─č Rak─▒┼č─▒ Trakya Serisi

Suma verkregen van de meest speciale Thracische druiven is vermengd met hoge kwaliteit anijszaad om een onafscheidelijke smaak te vormen.

Tekirda─č Rak─▒┼č─▒ Trakya Serisi

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ÔÇśÔÇÖheritageÔÇÖÔÇÖ.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top