Door naar content
Wolfie's Blended Scotch Whisky

Met Wolfie’s komen twee grootheden – whisky en Rock & Roll – uit het leven van Rod Stewart samen. Deze blended Scotch whisky is een eerbetoon aan de zorgeloze en losbandige dagen van weleer.

In samenwerking met de Loch Lomond-distilleerderij heeft Stewart een unieke blend gecreëerd, die niet alleen de rijke whiskytradities van Schotland belichaamt, maar ook een vleugje Rock & Roll toevoegt aan elke druppel.

Authentiek – Rock & Roll - Kwaliteit

De in London geboren zanger Rod Stewart heeft vanaf het begin van zijn carrière een aantal kenmerkende eigenschappen. Allereerst natuurlijk zijn stem, die het best te omschrijven valt als een raspende whiskystem.

Maar ook zijn wilde kapsel, liefde voor Schotland en zijn passie voor voetbal horen hierbij. Voetbalfan en womanizer Rod Stewart begint in het begin van de jaren zestig als zanger van een Engels folkbandje, waarmee hij door Europa trekt.

Wolfie's Blended Scotch Whisky puur Schots

In 1975 verhuist hij van Engeland naar Amerika, waar hij zijn faam uitbreidt. Zijn sexy imago neemt toe en ook met zijn muziek blijft Rod scoren. 'Sailing', 'I Don't Wanna Talk About It' en 'Da Ya Think I'm Sexy' zijn maar een paar voorbeelden van de waslijst aan hits.

De blend vormt een authentieke weergave van Stewart's enthousiasme en de spanning die gepaard gaat met het onbekende. De gebruikte ingrediënten komen uit Schotland en ondergaan een zorgvuldig distillatieproces in koperen pot stills.

Rijping vindt plaats in Amerikaanse eikenhouten bourbonvaten, wat een uniek karakter toevoegt aan de whisky. Wat de blend extra bijzonder maakt, is het gebruik van bronwater uit Loch Katrine, een schilderachtig meer in het nationaal park Loch Lomond en de Trossachs.

De blend van Wolfie’s is een samensmelting van graan- en maltwhisky’s en resulteert in een licht geturfde, soepele whisky.

 

 

Een symfonie van smaak

Laat je zintuigen verwennen door de complexiteit van Wolfie's Blended Scotch Whisky.

De neus wordt begroet met kruidnagel, limoen, karamel en een subtiel vleugje banaan.

Bij het proeven ontvouwt zich een symfonie van vanille, een lichte rokerigheid, gebakken appel en zachte kruidige tonen.

De afdronk is een perfecte balans van zoetigheid, citrus en een vleugje peer.

Let the good times roll

Sir Rod Stewart zelf vat het treffend samen: "In mijn ogen staat Wolfie's voor het zorgeloze gedrag van mijn meer ondeugende dagen en de opwinding van wat het leven nog te bieden heeft – LET THE GOOD TIMES ROLL!"

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top