Door naar content
Svedka

Svedka was in 2014 het op een na grootste geïmporteerde vodka merk en het zevende grootste gedistilleerd merk van de Verenigde Staten. Het product is een van de snelst groeiende vodka merken en heeft in razend tempo een plekje weten te bemachtigen tussen de gevestigde orde.

Moederbedrijf

Het moederbedrijf van Svedka, Constellation Brands, tevens eigenaar van wijnhuis Robert Mondavi, spreekt met de slogan: “Voted #1 Vodka of 2033″ dan ook duidelijk haar ambitie uit. Svedka Vodka is inmiddels door het gerenommeerde onderzoeksbureau Intangible Business geklasseerd als de zesde vodka wereldwijd. De premium kwaliteit en de “cleane” uitstraling van Svedka Vodka zijn bepalend voor dit succes.

Waarom is Svedka Vodka zo succesvol?

Het succes van Svedka Vodka is voornamelijk te verklaren door de premium kwaliteit en de ‘’cleane’’ uitstraling van het product. Svedka Vodka is 5 keer gedistilleerd, heeft haar ‘’roots’’ in Zweden en is op basis van smaakvolle winter tarwe. De winter tarwe wordt geoogst in de landelijke omgeving van Linköping waar tevens ook de distilleerderij gevestigd is. Een andere belangrijke component voor het product is het kristal heldere water afkomstig uit een van ‘s werelds meest heldere ondergrondse waterbronnen.

Website: https://svedka.com/

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top