Door naar content
Domaines Barons de Rothschild (Lafite)

Collection Barons de Rothschild

Elegante, verfijnde stijl staat voorop

Domaines Barons de Rothschild (Lafite) is een groep wijngoederen, met als basis het wereldberoemde Château Lafite Rothschild, dat zelfs in de 18e eeuw al werd beschouwd als de beste wijngaard van Bordeaux. In de loop der jaren kwamen er meer wijndomeinen bij, eerst in Bordeaux zelf en vervolgens in Chili (Viña Los Vascos) en in de Corbières (Château d’Aussières). Al deze wijngoederen worden met dezelfde zorg en toewijding beheerd en telkens staat de elegante, verfijnde stijl van de wijnen voorop.

Légende

Om ook te voldoen aan de vraag naar Bordeaux-wijnen in een bescheiden prijsklasse, die toch met de kenmerkende Lafite-zorg gemaakt worden, is er de Collection Barons de Rothschild. Fraaie, elegante, karaktervolle Bordeaux-wijnen die het etiket Légende dragen.

Château

En voor wie toch een château wil, zonder al te diep in de buidel te moeten tasten, zijn er Château Peyre-Lebade, een meer dan voortreffelijke Haut-Médoc, Château Paradis-Cassueil, een bijzonder elegante Bordeaux en Moulin de Duhart, de 2e wijn van Château Duhart Milon, het buurchâteau van Lafite.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top