Door naar content
Luis the Marinero Sangria

Luis the Marinero Sangria

Luis the Marinero Sangria is een ware hit in Spanje, de bakermat van sangria. Hier is sangria meer dan een hippe drank, het is traditie en een wezenlijk onderdeel van de geschiedenis van het land. Veel huishoudens hebben een eigen sangriarecept in Spanje, zo ook Bodegas Valdepablo, producent van de Luis the Marinero Sangria’s.

Familiebedrijf

Al sinds 1928 maakt de familie Pablo, eigenaar van Bodegas Valdepablo, met veel liefde en toewijding wijn, sangria en vermouth in Calatayud (Zaragoza). Tot op de dag van vandaag is Bodegas Valdepablo een familiebedrijf dat traditie en moderniteit combineert. Het wijnhuis heeft zich de laatste decennia gespecialiseerd in de productie van sangria, wat duidelijk terug te proeven is in de uitstekende kwaliteit van de Luis the Marinero sangria’s.

Authentieke Spaanse sangria's

Deze serie authentieke Spaanse sangria’s met een eigen identiteit zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook heerlijk verfrissend en door drinkbaar met slechts 6% alcohol. De sangria’s worden in de basis uitsluitend gemaakt van goede rode, witte en rosé wijn met een toevoeging van natuurlijke ingrediënten zoals sinaasappel, aardbei, citroen en kaneel. Dit resulteert in de perfecte verfrissende drank voor de nazomer.

Ontdek het assortiment Luis the Marinero sangria’s, bestaande uit een rode, witte en rosé variant. Alle drie de varianten zijn voorradig en kunnen per direct worden uitgeleverd.

Luis the Marinero sangria rood

Luis the Marinero rood is een authentieke Spaanse sangria met een eigen identiteit. Primaire wijnaroma’s worden gecombineerd met tonen van kersen en veenbessen. Dit wordt aangevuld met een vleugje citrus fruit en zoete tonen van kaneel. Heerlijk verfrissend en zacht van smaak, met een subtiel zoetje. Serveer in een glas, gevuld met ijs en wat vruchten.

770347 Luis the Marinero sangria rood – 0,75 ltr.

Luis the Marinero sangria wit

Luis the Marinero wit is een authentieke Spaanse sangria die typische mediterrane smaken oproept. Aroma’s van een fruitige, frisse witte wijn worden gecombineerd met tonen van tropisch fruit en citrus. De smaak is heerlijk verfrissend en vol fruit met een subtiel zoetje. Serveer in een glas, gevuld met ijs en wat vruchten.

770348 Luis the Marinero sangria wit – 0,75 ltr.

Luis the Marinero sangria rosé

Luis the Marinero rosé is een authentieke Spaanse sangria met een prachtige zacht roze kleur. Frisse aroma’s van framboos en citroen worden gecombineerd met zwoele tonen van aardbei. De smaak is sprankelend en vol fruit, met een subtiel zoetje en een verfrissende afdronk. Serveer in een glas, gevuld met ijs en wat vruchten.

770349 Luis the Marinero sangria rosé – 0,75 ltr.

 

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top