Door naar content
Tenuta Cerulli Spinozzi

Tenuta Cerulli Spinozzi

Het wild-romantische berglandschap

Het wijngoed Cerulli Spinozzi ligt te midden van het wild-romantische berglandschap van de Abruzzen, aan de voet van de Gran Sasso, één van de hoogste en indrukwekkendste bergtoppen van de Apennijnen. Het gebied staat bekend als de heuvels van Teramo, een viertal valleien die vanaf de flanken van de Gran Sasso afdalen naar de Adriatische zee en tezamen de DOC Montepulciano d’Abruzzo vormen.

Francesco en Vincenzo Cerulli Irelli

Het wijngoed is eigendom van de broers Francesco en Vincenzo Cerulli Irelli. De dagelijkse leiding is in handen van Vicenzo’s zoon Enrico, die met veel inzet en enthousiasme een enorm en kostbaar hervormingsprogramma op het wijngoed doorvoert, gericht op nog betere kwaliteit van de wijnen. Zo wordt de gemiddelde plantdichtheid, die aanvankelijk op slechts 1000 stokken/ha lag, verviervoudigd, waarbij de oudste stokken (van 30 jaar en ouder) gespaard blijven. De familie Cerrulli Spinozzi werkt, voor de export van haar wijnen, nauw samen met een ander wijnhuis, Sartori di Verona, ook een 100% familiebedrijf, wijd en zijd gerespecteerd en met een grote ervaring in de export van wijnen.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact op met ons.
Onze medewerkers staan voor u klaar.

Back to top