Door naar content
BITTERMENS Hellfire Habanero Shrub 0,146 ltr.

Over dit product

Als je probeert een pittige cocktail te maken, schiet de smaak meestal tekort, het probleem is hoe de warmte wordt opgenomen in de cocktail. Deze Hellfire Habanero Shrub bitter heeft een goede balans tussen chilipeper, vanille, bessen en rode wijn. Deze melange geeft op een goede manier een vleugje warmte aan uw drankje , waarbij deze goed in balans blijft.

Over de producent Bittermens

Bitters worden meer en meer gebruikt in de 'cocktail scene'. In steden als New York, Boston en San Francisco bijvoorbeeld, herontdekken cocktail liefhebbers en bartenders recepten van lang geleden. Er worden nieuwe, kenmerkende smaken gecreëerd om cocktails te verbeteren en het scala te verbreden. De bitters van Bittermens zijn een uitstekende keuze om hierbij te ondersteunen. De kenmerkende uitmonstering van het cobalt blauwe flesjes met een druppelaar als afsluiter is goed herkenbaar met als extra pluspunt dat het geplastificeerde etiket vochtig af te nemen is zodat het er netjes uit blijft zien.

100 % gemaakt in Amerika. Hoog alcoholpercentage. Verkrijgbaar op vrijwel elk continent.
Meer informatie over de producent
Land van herkomst Verenigde Staten Alcohol 44.0 Subgroep Bitter
Producent Bittermens Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

The Art of Drinks 2023
28 okt 2023 - 30 okt 2023

The Art of Drinks 2023

Op zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 oktober 2023 vindt de 3e editie van The Art of Drinks plaats in de Gashouder in Amsterdam.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top