Door naar content
DOOLEY'S Original Toffee Liqueur 2cl

Over dit product

Toonbankdisplay met 24 x PET flesje 2cl

Dooley's Toffee Cream Liqueur is het resultaat van twee componenten die over de hele wereld zeer populair zijn: Toffee karamel en Wodka. Het resultaat is een unieke smaak- en geurbelevenis en de meest bekroonde creamlikeur ter wereld. Met de helft van het vet van traditionele creamlikeuren, is het een ideale cocktailbasis en perfect om puur van te genieten. 

Dooley's is uniek! Om een perfecte cream likeur te produceren welke opvalt, is passie en artistiek vakmanschap nodig. Het blenden vergt geavanceerd handwerk. Het is een speciaal proces waarbij ingrediënten van de beste kwaliteit worden geblend. De gebruikte toffee voor het vlaggenschip Dooley's Toffee is de beste Belgische toffee welke beschikbaar is. De crème is uitmuntend uitgekozen en komt uit Nederland.

Dooley's Cream Liqueur is in handen van Waldemar Behn, een Duits familiebedrijf dat is opgericht in 1892. Het bedrijf wordt geleid door de vierde generatie en is nog steeds volledig onafhankelijk. Toen Rüdiger Behn en zijn vrouw op vakantie waren met Deense vrienden begonnen ze te experimenteren met nieuwe smaakcombinaties. Er lag een toffee op tafel en hier kwam de inspiratie uit voor de Dooley's Cream Liqueur. Sindsdien is het recept verfijnd met de toewijding van Behn voor premium kwaliteit met de beste ingrediënten. 

Land van herkomst Duitsland Alcohol 17.0 Subgroep Likeur
Producent Dooley's Groep Gedistilleerd

Ervaar onze clubs & partydrinks zelf

Festivals & Beurzen

Perfect Serve Barshow
03 & 04 sep 2024

Perfect Serve Barshow

De Perfect Serve Barshow keert terug voor de 10e editie en de kaarten zijn beschikbaar! Op 3 en 4 september 2024 zal de Westergas Amsterdam weer omgetoverd worden tot β€˜The place to be’ voor bartenders, horecamedewerkers en spirits professionals.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top