Door naar content
FIREBALL Cinnamon Whisky 0,70 ltr.

Over dit product

Fireball Cinnamon Whisky, tastes like heaven, burns like hell. Een verdere introductie heeft deze likeur van whisky en kaneel niet nodig. Voor diegene die het nog nooit hebben geproefd: stel je dan maar eens voor hoe het zou voelen om oog in oog te staan met een vuurspuwende draak die net een whiskyvat vol met pittige kaneel heeft gegeten.

Live it, love it, shoot it - wat daarna gebeurt, dat is aan jou.

Over de producent Fireball Cinnamon Whisky

Fireball is momenteel 1 van de meest succesvolle gedistilleerde dranken in de VS. In 2011 werd er voor 1,9 miljoen dollar verkocht in benzinestations, liquorshops en supermarkten. In 2013 werd er voor 61 miljoen dollar verkocht in zowel de on-trade als de off-trade. Daarmee passeerde Fireball merken als Jameson Irish whiskey en Patron tequila en is het product bijna even populair als Jagermeister in de VS. Het succes van het product is mede te danken aan toegewijde bartenders en mond op mond reclame. Maar is het grootse succes voornamelijk te verklaren door slimme social media campagnes. Fireball liefhebbers posten massaal foto's op Instagram, Facebook en Twitter van het nuttigen van een "shot of fire". De hit Fireball van de Cubaans-Amerikaanse rapper Pitbull heeft nog eens extra bijgedragen aan het wereldwijd "viral" gaan van het product.


Meer informatie over de producent
Land van herkomst Canada Alcohol 33.0 Subgroep Likeur
Producent Fireball Cinnamon Whisky Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

Perfect Serve Barshow
03 & 04 sep 2024

Perfect Serve Barshow

De Perfect Serve Barshow keert terug voor de 10e editie en de kaarten zijn beschikbaar! Op 3 en 4 september 2024 zal de Westergas Amsterdam weer omgetoverd worden tot β€˜The place to be’ voor bartenders, horecamedewerkers en spirits professionals.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top