Door naar content
KAVALAN Single Malt Whisky Moscatel Cask Solist 0,70 ltr.

Over dit product

Kavalan Solist Moscatel Cask is een aanrader voor de liefhebbers van fruitige en kruidige whisky's. De whisky heeft mogen rijpen in voormalig moscatel vaten waardoor een krachtige smaak is ontstaan. 

Proefnotities:
Kleur: Diep robijn.
Neus: Jam op een bownie, rijk aan bloemen, honing en snoep, en een vleugje toffee en karamel op de achtergrond samen met een scala aan prachtige, verleidelijke en heerlijke geuren.
Smaak: Zeer complex, unieke en uitgebalanceerde droge vruchten en nootachtige smaken. Zijdezacht boterachtig met romige smaken met chocolade tonen om de smaakpapillen te prikkelen en te laten verlangen naar meer.​​​​​​​
Afdronk: Lang en intens.

Kavalan is de nummer ÊÊn whiskyproducent van Taiwan en de enige whiskystokerij in familiebezit. Kavalan ontleent zijn naam aan een oude stam uit de provincie Yilan, in het noordoosten van Taiwan, waar ook de distilleerderij zich bevindt. Het zuivere water en de frisse lucht maken dit deel van het subtropische eiland Taiwan tot de ideale omgeving voor de productie van whisky. De distilleerderij is bekroond met meer dan 270 gouden awards, 8x de wereld whisky winnaar van het jaar en 4x de Spirits Producers of the Year.

Kavalan whisky is wereldwijd in 68 landen verkrijgbaar en nu ook in Nederland. Wij zijn dan ook als De Monnik Dranken trots dat wij de exclusieve importeur voor deze bijzondere Taiwanese whisky in Nederland mogen zijn.

Land van herkomst Taiwan Alcohol 56.3 Subgroep Whisky
Producent Kavalan Distillery Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

Whisky in Leiden
01 juni 2024

Whisky in Leiden

Op zaterdag 1 juni 2024 zal Whisky in Leiden weer plaatsvinden. De Hooglandse kerk is voor de 3e keer de locatie voor dit whiskyevent.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top