Door naar content
MERRYS White Chocolate miniatuur 5cl.

Over dit product

Lichte, zachte likeur van witte chocolade met Ierse whiskey en verse room.

Merrys is de zachte, lichte chocolade likeur van witte chocolade met Ierse whiskey en verse room. Merrys White Chocolate wordt sinds 1994 bereid door Robert A. Merry & Co in Clonnel, in de Ierse regio Tipperary. Door de ambachtelijke bereiding met verse room en in kleine productieruns, garandeert Merrys de optimale versheid en smaak van het product. De selectie van de beste Ierse whiskey en verse room, verfijnde witte chocolade en vanille geven Merrys de mooie smaak-balans; niet te zwaar, niet te dik, niet te zoet, maar gewoon erg lekker!

Merrys behoort tot de meest bekroonde Irish cream likeuren. Recente onderscheidingen voor Merrys zijn de gouden medaille bij de San Francisco World Spirits Competition, goud bij de International Spirits Challenge en dubbel goud bij de China World Awards.

Drink Merrys puur, gekoeld of met ijsblokjes. Ook heerlijk in de koffie, als topping bij desserts of verwerkt in taarten.

De techniek voor productie van cream likeuren is ontwikkeld in Ierland. De kwalificatie "Irish cream liqueur" heeft inmiddels een beschermde geografische status, garantie voor de Ierse herkomst en het gebruik van Ierse whiskey en Ierse room.

Land van herkomst Ierland Alcohol 17.0 Subgroep Likeur
Producent Merrys Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

Whisky in Leiden
01 juni 2024

Whisky in Leiden

Op zaterdag 1 juni 2024 zal Whisky in Leiden weer plaatsvinden. De Hooglandse kerk is voor de 3e keer de locatie voor dit whiskyevent.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top