Door naar content
SVEDKA Imported Swedish Vodka 40% 0,70 ltr.**

Over dit product

Svedka Vodka heeft haar "roots" in Zweden. Het product wordt gemaakt op basis van smaakvolle wintertarwe en is 5x gedistilleerd. De gebruikte wintertarwe wordt geoogst in de landelijke omgeving van Lidköping waar tevens ook de distilleerderij gevestigd is. Een andere belangrijke component van Svedka is het kristalheldere water afkomstig uit één van 's werelds meest heldere ondergrondse waterbronnen.

Svedka is op dit moment (2014) het op één na grootste geïmporteerde Vodka merk en het zevende grootste gedistilleerd merk van de Verenigde Staten. Het product is één van de snelst groeiende Vodka merken en heeft in razend tempo een plekje weten te bemachtigen tussen de gevestigde orde.

Het moederbedrijf van Svedka, Constellation Brands, tevens eigenaar van wijnhuis Robert Mondavi, spreekt met de slogan: "Voted #1 Vodka of 2033" dan ook duidelijk haar ambitie uit. Svedka Vodka is inmiddels door Intangible Business geklasseerd als de zesde Vodka wereldwijd. De premium kwaliteit en de "cleane" uitstraling van Svedka Vodka zijn bepalend voor dit succes.

Land van herkomst Zweden Alcohol 40.0 Subgroep Wodka
Producent Svedka Vodka Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

DrankenbeurZ 2021
19 & 20 sep 2021

DrankenbeurZ 2021

De DrankenbeurZ vindt plaats op 19 en 20 september 2021 in de Evenementenhal in Gorinchem.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top