Door naar content

The Art of Drinks tickets

Als standhouder nodigen wij u van harte uit om zaterdag 30 oktober 2021 (de dag voor de consument) de 1e editie van The Art of Drinks te bezoeken!

Inschrijven tickets

Vul het aanmeldingsformulier hieronder volledig in. Geef hierbij ook een tijdsslot voorkeur aan. In principe zijn alle tickets de hele dag geldig, behalve als The Art of Drinks door de overheid als doorstroomevenement moet worden ingericht.

Aanmelden zaterdag 30 oktober

Wilt u meer dan 2 kaarten? Geef hieronder aan hoeveel, dan nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.

 

Over The Art Of Drinks

The Art Of Drinks is een uniek en nieuw evenement waar in oktober de gehele drankindustrie samenkomt. Whiskyproducenten, wijnmakers, bierbrouwers en sterkstokers zullen in de Gashouder Amsterdam vertellen over hun ambacht, oftewel: ‘the art of’.

Samen met whiskykenners, sommeliers, chefs en bartenders kan worden geproefd en beleefd. Laat je inspireren door de bijzondere sprekers tijdens verschillende masterclasses en ontmoet gelijkgestemden onder het genot van een mooie dram, een goed glas wijn, een eigenzinnig glas bier of een verrassende (whisky)cocktail bij ruim 65 stands.

Consumenten | Retail & Horeca

The Art Of Drinks bestaat uit 2 onderdelen: zaterdag 30 oktober is het een evenement, speciaal voor consumenten.

Op zondag 31 oktober en maandag 1 november is The Art Of Drinks een beurs voor retail en horeca.

Covid-19

Met de huidige coronamaatregelen mag de organisatie 75 % van de capaciteit benutten. De 1.5 meter afstand hoeft tijdens dit event niet te worden aangehouden. Omdat de maatregelen in aanloop naar het event wel weer kunnen worden aangescherpt worden de tickets in 3 tijdsloten aangeboden. In principe zijn alle tickets de hele dag geldig, behalve als The Art of Drinks door de overheid als doorstroomevenement moet worden ingericht.

Locatie

Gashouder & Transformatorhuis, Westergas Amsterdam

 

 

 

 

Back to top