Door naar content

The Art of Drinks tickets

Als standhouder nodigen wij u van harte uit om zondag 29 oktober 2023 (de dag voor de retail) de 3e editie van The Art of Drinks te bezoeken!

Inschrijven tickets zondag 29 oktober 2023

Vul het aanmeldingsformulier hieronder volledig in. Na het invullen ontvangt u ruim voor het evenement de activeringscode(s) (1 code per ticket).

Hiermee kunt u uw persoonlijke ticket(s) verzilveren. De verwachting is dat u ongeveer 6 weken voor het evenement de code(s) zult ontvangen.

Indien u het aanmeldingsformulier binnen 6 weken voor het evenement invult dan zal het hooguit enkele werkdagen duren voordat u de code(s) ontvangt.

(klik hier voor maandag 30 oktober)

Invulformulier:
Wilt u meer dan 4 kaarten? Geef hieronder aan hoeveel, dan nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.

The Art Of Drinks

The Art Of Drinks is een uniek evenement waar in oktober de gehele drankindustrie samenkomt. Whiskyproducenten, wijnmakers, bierbrouwers en sterkstokers zullen in de Gashouder Amsterdam vertellen over hun ambacht, oftewel: ‘the art of’.

Samen met whiskykenners, sommeliers, chefs en bartenders kan worden geproefd en beleefd. Laat je inspireren door de bijzondere sprekers tijdens verschillende masterclasses en ontmoet gelijkgestemden onder het genot van een mooie dram, een goed glas wijn, een eigenzinnig glas bier of een verrassende (whisky)cocktail bij ruim 70 stands.

Consumenten | Retail & Horeca

The Art Of Drinks bestaat uit 2 onderdelen: zaterdag 28 oktober 2023 is het een evenement, speciaal voor consumenten, waarvoor tickets te koop zijn op de website van The Art of Drinks.

Op zondag 29 oktober 2023 en maandag 30 oktober 2023 is The Art Of Drinks een beurs voor retail en horeca.

Locatie

Gashouder, Westergas Amsterdam

 

 

 

 

Back to top