Door naar content

Pravda Vodka promotieavond tijdens True Survivorz 'The battle against cancer’ bij Club Rodenburg

18 januari 2018

True Survivorz

Op zaterdag 13 januari 2018 vond het True Survivorz ‘The battle against cancer’ evenement plaats bij Club Rodenburg in Beesd. De avond stond in het teken van geld ophalen en aandacht vragen voor de nog steeds verschrikkelijke ziekte, kanker.

Om ons steentje bij te dragen heeft De Monnik Dranken flessen Pravda Vodka gesponsord. Deze werden vervolgens overhandigd aan de aanwezige DJ’s die aan dit prachtige initiatief deelnamen. Om Pravda Vodka goed onder de aandacht te brengen bij het aanwezige publiek was er een Pravda bar ingericht. Hier kon het publiek genieten van deze Poolse premium vodka. Daarnaast werden er op het grote Led-scherm achter de Mainstage diverse malen Pravda Vodka uitingen vertoond. Ook konden alle aanwezige DJ's met de grote Pravda Vodka 3 liter fles op de foto. Dit was voor de DJ's een populair onderdeel van de avond. Al met al was het een zeer geslaagde avond.  Waarbij zoals gezegd al het opgehaalde geld geschonken werd aan het KWF.  Namens de Monnik Dranken willen wij Club Rodenburg  dan ook bedanken dat wij mochten bijdragen aan dit prachtige initiatief.

Stichting True Survivorz

Sinds 2014 is True Survivorz een begrip in de scene. Het hardstyle evenement waar alle betrokkenen zoals de artiesten, agencies en natuurlijk de organisatie belangeloos meewerken om geld in te zamelen voor het goede doel. Na enkele jaren actieve inzet om het evenement te organiseren, was het tijd voor de volgende stap: de oprichting van Stichting True Survivorz in september 2016. Door deze stap te nemen wil de organisatie de zaken professionaliseren en de financiële verantwoording verbeteren. Om zo de relatie met alle betrokkenen te kunnen versterken. True Survivorz heeft een zogenaamde ANBI status toegewezen gekregen door de Belastingdienst. Dit houdt in dat wij ons volledig inzetten voor het algemeen nut. Door deze ANBI status kan onze doelstelling nog beter worden ondersteund. Ga voor meer informatie naar de website van Stichting True Survivorz

Back to top