Door naar content

Glen Scotia lanceert Dunnage Tasting Kit!

04 juni 2020

Graag presenteren wij u de Glen Scotia Dunnage Tasting Box. Dit innovatieve meesterwerk is afkomstig van Loch Lomond Whiskies en is een mooie manier om de whiskyโ€™s van Glen Scotia online onder de aandacht te brengen.

Normaal gesproken zouden vele whiskyliefhebbers tijdens het Campbeltown Malt Festival 2020 de Dunnage Tastings bij de Glen Scotia distilleerderij hebben bezocht. Wegens omstandigheden kon het festival niet doorgaan en daarom wordt nu de mogelijkheid geboden om de tasting online te beleven!

Distillery Manager Iain McAlister neemt de bezoekers mee op een online distillery tour. De unieke samples die normaal gesproken in het warehouse geproefd zouden worden zijn nu gebotteld voor deze speciale Tasting Box.

Bijzondere samples Glen Scotia

De box bevat de volgende vijf bijzondere samples

  • Glen Scotia Victoriana, 54.2% vol.
  • Cask 810, 2005 FF bourbon 60.1% vol.
  • Cask 486, 2002 Refill Sherry Hogshead 48.8% vol.
  • Cask 2/359, 2009 FF Bordeaux Red Wine 57.1% vol.
  • Cask 6/413, 2005 FF Tawny Port Hogshead 57.4% vol.

Vier van de vijf samples zijn unieke Glen Scotia single cask samples welke nooit officieel gebotteld zullen worden. De overige miniatuur is een variant uit de core range van Glen Scotia.

Inlogcode virtuele tasting

De pack is voorzien van een inlogcode en met deze code stapt u een virtuele omgeving binnen en zult u op uw gemak en op ieder gewenst tijdstip een virtuele tasting kunnen doen met de Distillery Manager van Glen Scotia.

Allocatie Glen Scotia Dunnage Tasting Box

De allocatie van deze Glen Scotia Dunnage Tasting Box verloopt via de Verkoop Buitendienst van De Monnik Dranken. De verwachting is dat wij vanaf week 26 - 2020 kunnen uitleveren.

ย 

Back to top