Door naar content

Winnaars Villa Trasqua incentive ontvangen Mille Miglia jas

11 november 2020

Afgelopen kwartaal deed een aantal slijterijen & wijnhandelaren mee aan een mooie incentive, georganiseerd in samenwerking met het Toscaanse wijnhuis Villa Trasqua. Dit heeft de volgende winnaars opgeleverd: Slijterij Meerwijck, Wijnhandel van Krimpen, Slijterij & Wijnhuis Zeewijck, Twentsch Wijnhuis en De Mol Drankenspecialist. Deze vijf winnaars hebben allemaal een uitnodiging ontvangen om de legendarische Mille Miglia race van dichtbij bij te wonen in Italië.

Helaas kon de incentive reis naar de Mille Miglia van dit jaar niet doorgaan vanwege het Covid-19 virus. Daarom zijn de winnaars allemaal uitgenodigd om de Mille Miglia volgend jaar mei bij te wonen. Uiteraard is mei 2021 nog ver weg, maar wat in het vat zit verzuurt niet.

Mille Miglia jas

Aangezien wij samen met Villa Trasqua de incentive winnaars toch passend willen bedanken voor hun inzet en het enthousiasme waarmee zij dagelijks de Villa Trasqua wijnen verkopen, hebben zij allemaal een prachtige Mille Miglia jas ontvangen.

Via deze weg willen wij de winnaars van de incentive nogmaals hartelijk feliciteren met de gewonnen prijs.

Villa Trasqua & de Mille Miglia race

De van oorsprong uit Nederland afkomstige familie Hulsbergen kocht in 2001 Villa Trasqua en besloot het wijngoed een plek te geven tussen de allerbeste wijnhuizen van Chianti Classico. Naast wijnliefhebbers zijn vader en zoon Hulsbergen hartstochtelijke liefhebbers van klassieke auto’s.

Het is daarom geen toeval dat ze de beroemde Italiaanse rally voor klassiekers, de Mille Miglia, een warm hart toedragen. Zozeer zelfs dat ze met Villa Trasqua officieel sponsor zijn van dit tot de verbeelding sprekende evenement. De klassieke schoonheid van oldtimers die aan de rally meedoen sluit naadloos aan bij de klasse van de Villa Trasqua wijnen.

 

 

Back to top