Door naar content
Menu

Gewijzigd expeditieschema december 2022

18 oktober 2022

Om u gedurende de feestdagen van 2022 optimaal van dienst te zijn willen wij u verzoeken met onderstaand expeditie-schema rekening te houden. Voor alle niet vermelde dagen vragen wij u vriendelijk om uw bestelling vroegtijdig aan ons door te geven.

Graag zien wij minimaal één werkdag tussen het opgeven van uw bestelling en het afleveren, zodat wij voldoende aandacht aan uw order kunnen geven.

Onderstaand schema is alleen van toepassing op ons eigen vervoer en niet op het vervoer via Bouw Logistiek en/of van derden.

PDF-versie: gewijzigd expeditieschema december 2022

Week 51 - 2022 | Week voor Kerst
Geen aanpassingen in ons expeditie schema. Graag uw bestelling uiterlijk op de dag voor levering voor 10.00 uur doorgeven, bij voorkeur nog (een dag) eerder.

 

Week 52 - 2022 | Week voor Oud en Nieuw:    
Afleverdag: Nieuwe afleverdag: Bestelling doorgeven:
Maandag 26 december Wordt vrijdag 23 december Woensdag 21 december (voor 10.00 uur)
Dinsdag 27 december Blijft dinsdag 27 december Donderdag 22 december (voor 10.00 uur)

Bijzonderheden:
Op vrijdag 30 december 2022 kunnen we vanaf 10.30 uur geen order meer aannemen voor afhalen op dezelfde dag i.v.m. inventarisatie.

Wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2023.

Phebus Uco Blend 2023 – wijn voor winter en wild
13 november 2025

Phebus Uco Blend 2023 – wijn voor winter en wild

Voor de maand november koos wijnschrijver Hubrecht Duijker voor een indrukwekkende wijn uit het hart van Argentinië: de Phebus Uco Blend 2023. Deze wijn uit de Valle de Uco combineert Franse precisie met Argentijnse expressie en is dankzij zijn volle, kruidige karakter een ideale begeleider van wildgerechten en winterse stoofschotels.

Knoalster Wijnfestival met Bellussi en Ponte da Boga
10 november 2025

Knoalster Wijnfestival met Bellussi en Ponte da Boga

Op zondagmiddag 9 november 2025 vond in Musselkanaal de derde editie van het Knoalster Wijnfestival plaats, georganiseerd door Slijterij Frans Muthert. Zo’n 220 bezoekers uit Groningen en Drenthe bezochten het informele wijnfestival dat binnen én buiten de winkel werd gehouden. Het doel: wijnliefhebbers een toegankelijke middag bieden om te proeven, te ontdekken en te genieten van een breed aanbod aan wijnen, food en spirits.

Phebus Barbecue Event in Harderwold; wijn, vuur en vakmanschap
05 november 2025

Phebus Barbecue Event in Harderwold; wijn, vuur en vakmanschap

Op maandagavond 3 november 2025 verzamelden 32 wijnliefhebbers en slijters zich bij Smokey Basterds in Harderwold. De avond was het sluitstuk van een zomerse spaaractie rondom de wijnen van Phebus en Prieuré de Cénac. Wat volgde was geen gewone proeverij, maar een avond waar vuur, smaak en samenwerking centraal stonden — een Argentijnse asado met een vleugje Frankrijk.

Italiaanse iconen in Hoogkarspel en Best
02 november 2025

Italiaanse iconen in Hoogkarspel en Best

Twee avonden, twee plekken, één passie: Italiaanse wijn. Op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november 2025 organiseerden Mitra Bouman in Hoogkarspel en Slijterij Gérard in Best een wijnreis door la bella Italia. Namens De Monnik Dranken gidste wijnkenner pur sang Robert Handjes de bezoekers langs een reeks iconische wijnen – van fris en verfijnd tot warm en krachtig.

Mooiplaas Winemakers Dinner bij Southern Cross in Heemstede
31 oktober 2025

Mooiplaas Winemakers Dinner bij Southern Cross in Heemstede

Op donderdag 30 oktober 2025 vond bij restaurant Southern Cross in Heemstede het Mooiplaas wijnmakersdiner plaats. Natasja en Peter Edwards ontvingen samen met wijnmaker en eigenaar Louis Roos van Mooiplaas Wine Estate and Private Nature Reserve een select gezelschap wijnliefhebbers.

Carlos Moreno Lopez van Bodegas Portia inspireert tijdens proeverijen in Nederland
27 oktober 2025

Carlos Moreno Lopez van Bodegas Portia inspireert tijdens proeverijen in Nederland

Van dinsdag 7 tot en met vrijdag 17 oktober 2025 was Carlos Moreno Lopez van Bodegas Portia in Nederland voor een reeks bijzondere wijnmomenten bij diverse slijterijen. Verspreid over vier dagen stonden proeverijen en diners centraal waarin vakkennis, gastronomie en persoonlijke verhalen samenkwamen.

Back to top