Door naar content

Stills & Barrels seizoen 2 in aantocht

07 december 2023

Vanaf 7 december 2023 gaat het 2e seizoen van Stills & Barrels van start. Na het succesvolle eerste seizoen belooft ook seizoen 2 zeer boeiend te worden. Vele weetjes en interessante feiten over diverse gedistilleerde dranken zullen de revue passeren. De 10 afleveringen worden natuurlijk weer gepresenteerd door craft spirits specialist Ronald Anneveldt.

Gedistilleerde dranken

In het tweede seizoen zal Ronald opnieuw een verscheidenheid aan gedistilleerde dranken verkennen, variërend van Ierse whiskey tot Mexicaanse mezcal. Ronald neemt de kijkers mee op een reis door de unieke verhalen die deze bijzondere dranken te vertellen hebben.

Ronald heeft in seizoen 1 laten zien dat hij van alle markten thuis is. Daarnaast deelt hij handige tips over het herkennen van smaken en laat hij zijn kennis over glazen zien. Kijkers krijgen wekelijks de kans om vragen in te sturen, waarvan Ronald er elke week één behandelt in zijn aflevering.

Specials

Er staan drie bijzondere afleveringen op het programma. In aflevering 4 en 6 delen Bouke Wijlens en Valentijn Klop hun expertise.

Daarnaast is er een aflevering op locatie gepland; Ronald is naar het hoge noorden afgereisd om opnamen te maken bij The Stockroom, midden in het bruisende centrum van Groningen. Samen met Erik Beeftink, mede-eigenaar van The Stockroom, zal hij de actuele trends rondom cocktails bespreken.

Tweewekelijks op donderdag

Het tweede seizoen van Stills & Barrels bestaat uit 10 afleveringen die vanaf 7 december te zien zijn op het YouTube kanaal van De Monnik Dranken. Houdt uw agenda’s bij de hand en noteer donderdag 7 december 19:00 uur. Dan zal het startschot zijn van deze tweewekelijkse uitzending.

Overzicht seizoen 2

1 Blended Malts & Whisky Regio's
2 Glazenkennis
3 Agave
4 Special: Wine Finishes
5 Special: Cocktails
6 Special: Onafhankelijke bottelingen
7 Ierse Whiskey
8 Italië
9 Sherryvaten
10 Smaken leren herkennen

Spirits De Monnik Dranken

Bekijk ons assortiment spirits

Spirits assortiment De Monnik Dranken

Bij De Monnik Dranken hebben we een uitgebreid assortiment gedistilleerde dranken. Deze importmerken komen vanuit alle delen van de wereld.

We hebben de afgelopen jaren niet alleen onze positie als whiskyimporteur kunnen verbeteren, maar ook rum, gin, cognac en brandy behoren tot ons portfolio.

 

Lees meer over ons aanbod spirits

 

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top