Door naar content

Organisatiewijzigingen De Monnik Dranken

14 november 2023

We zijn verheugd te kunnen meedelen dat we na uitvoerig intern overleg en diverse besprekingen hebben besloten tot de onderstaande wijzigingen in onze organisatie met ingang van 1 januari 2024.

Hans Olde Monnikhof, zal met ingang van 1 januari 2024 de directie verlaten en voorzitter worden van de nieuw opgerichte Raad van Advies. Luuk Olde Monnikhof zal vanaf volgend jaar de functie Algemeen Directeur/ Managing Director bekleden.

Raad van Advies

Naast Hans Olde Monnikhof zal de Raad van Advies bestaan uit mensen van buiten onze organisatie; de heren Erik Roelofs (financieel), Arjen Huisman (juridisch) en Mark de Witte (strategisch). Laatstgenoemde zal met ingang van 1 mei 2024 toetreden tot de RvA. De bedoeling en verwachting is wel dat Hans als derde generatie, mede-eigenaar en cultuurbewaker zeer regelmatig op het bedrijf blijft komen en op die manier ook betrokken bij DMD zal blijven.

Algemeen Directeur

Luuk Olde Monnikhof zal vanaf volgend jaar Algemeen Directeur/ Managing Director worden en vanuit ons managementteam (MT) zullen Rick Ebbers als Financieel Directeur en Martijn Pikkemaat als Directeur Automatisering en Proces de directie komen versterken.

Managementteam

Ons managementteam blijft bestaan uit de directieleden en Gerard Essink (Hoofd Verkoop Binnendienst), Jan Rikmanspoel (Hoofd Inkoop), Patrick van Egmond (Commercieel Manager Buitendienst) en Walter Dierking (Hoofd Logistiek).

Brandmanagementteam

Wat betreft ons brandmanagementteam: per 1 januari 2024 zal Floor Zanderink als Head of Brand Management Spirits eindverantwoordelijk zijn voor ons portfolio eigen import gedistilleerd. Op dezelfde datum zal Bouke Wijlens als Head of Brand Management Wine eindverantwoordelijk zijn voor ons portfolio eigen import wijnen.

Met vriendelijke groeten,

Luuk Olde Monnikhof en Hans Olde Monnikhof

De Monnik Dranken

Β 

Read the English version of this news item via the link below:

Organizational changes at De Monnik Dranken

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een β€˜β€™heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top