Door naar content

Funny alcoholvrije cocktailtraining in De Monnikskap in Oldenzaal

08 juli 2024

Het was nog vroeg toen op vrijdagochtend 5 juli 2024 de alcoholvrije cocktailtraining van Funny in De Monnikskap begon. Speciaal voor deze gelegenheid was Priscilla Cornet vanuit het Belgische Charleroi naar het Twentse Oldenzaal afgereisd en zij had een aantal smaakvolle alcoholvrije cocktails meegenomen.

10 Funny cocktailvarianten

Sinds april zijn er 10 Funny cocktailvarianten op de Nederlandse markt, bestaande uit een brede selectie van 10 populaire cocktails. Op het label staat duidelijk de cocktailnaam vermeld, dit maakt het erg herkenbaar voor consumenten wat ze kopen. Tijdens de masterclass van Priscilla zijn de volgende vijf cocktails geproefd:

  • Mojito- gemaakt met bruiswater
  • Spritz – gemaakt met bruiswater
  • Daiquiri – gemaakt met bruiswater
  • Sex On The Beach – gemaakt met sinaasappelsap
  • Pina Colada – gemaakt met (half)volle melk

1 + 2 = 3

Het concept van de alcoholvrije Funny cocktails is ideaal om op snelle wijze heerlijke 0% alcohol cocktails te creëren. Afhankelijk van de cocktailsoort hoeft er enkel ijs, bruisend water, fruitsap of melk toegevoegd te worden. De producten zijn zowel geschikt voor de horeca als voor
de consument die zelfstandig een cocktail willen maken. Funny heeft een uitstekende kwaliteit, is makkelijk te maken en simpel uitlegbaar!

“Geniet bewust en kies voor Funny!”
Inspelen op hedendaagse trend

Inspelen op hedendaagse trend

Het zal weinig mensen ontgaan zijn dat cocktails een opmars hebben gemaakt.

Alcoholvrije cocktails

Hierop meeliftend zijn ook alcoholvrije cocktails, zoals Funny, steeds populairder geworden.

De producten van Funny zijn gemakkelijk te maken en betaalbaar.

15 cocktails uit één fles

Dit laatste geldt zeker als je weet dat er maar liefst 15 cocktails gemaakt kunnen worden uit een 0,7 literfles!

Alcoholvrije dranken van Funny

Alcoholvrije dranken van Funny

Het Belgische merk Funny is een ware pionier op het gebied van alcoholvrije dranken, zo werden de eerste varianten al in 1988 gelanceerd. Funny wordt geproduceerd door het Belgische Les Grandes Distilleries de Charleroi (GDC) dat gevestigd is in Jumet, het noordelijke deel van de stad Charleroi.

De geschiedenis van de distilleerderij gaat meer dan 100 jaar terug. Het verhaal begint in 1906, toen de oprichter, Fernand Depasse, begon met een handel in jenever aan kleine cafés. Niet veel later komt Fernand met het idee om zelf gedistilleerde dranken te produceren.

Lees meer over Funny

Bedankt

Langs deze weg willen wij Priscilla Cornet graag bedanken voor haar komst en geweldige masterclass. Het commerciële team van De Monnik heeft heel wat nieuwe informatie vergaard als het gaat om alcoholvrije cocktails.

Wat doen wij?

De drie kernactiviteiten van De Monnik Dranken

Groothandel

Met een omvangrijk portfolio van meer dan 9600 artikelen, voorzien wij diverse klanten in heel Nederland van wijn, gedistilleerd, frisdrank, bier en overige aanverwante drankartikelen.

Merkenbouwer

Het onderscheidend vermogen en de kwaliteit van het product maken het verschil. Wij geloven in merken met een verhaal, oftewel een ‘’heritage’’.

Importeur

Wij importeren wijnen en sterke dranken uit diverse landen en continenten. Deze merken vercommercialiseren wij op de Nederlandse markt.

Back to top