Door naar content

Mitra ondernemersdag 2021 goed bezocht

07 september 2021

Met grote concurrentie van Max Verstappen vond op zondag 5 september jongstleden in ‘De Fabrique’ in Utrecht de Mitra Ondernemersdag plaats. Iedere bezoeker moest bij binnenkomst een geldige coronacheck QR code tonen, zodat het evenement veilig plaats kon vinden.

Hoge opkomst

Een hoog percentage van alle Mitra ondernemers en personeel was vanuit het hele land naar Utrecht afgereisd om bij diverse leveranciers van bier, wijn en gedistilleerd kennis te maken met de producten en gebruik te maken van aantrekkelijke acties. Voor de liefhebbers was er op diverse plekken ook de mogelijkheid om de Grand Prix op Zandvoort te volgen.

Het belangrijkste was echter dat het na zo’n lange periode weer mogelijk was om een dergelijk evenement te organiseren en collega ondernemers en leveranciers te ontmoeten.

Wijn & gedistilleerd

De Mitra ondernemers konden in Utrecht bij 2 stands van De Monnik Dranken terecht. Eén voor wijn en één volledig nieuwe stand met een mooie selectie uit ons gedistilleerd assortiment.

Wijn
Gedistilleerd

Uitstekende organisatie

Joke Holster, Bart van Deth, Vincent Tijink, Mike Overvliet, Joël de Kock, Arjan Hartkamp, Luuk Olde Monnikhof, Ronald Anneveldt en Patrick van Egmond hebben deze dag als erg gezellig, nuttig en inspirerend ervaren. Alles was meer dan uitstekend verzorgd, waarvoor dank aan de organisatie.

Back to top