Door naar content

Vier de lente met Hayman’s Peach & Rose Cup!

18 april 2023

Alle seinen staan op groen voor een grandioze lente. De vogels beginnen weer te fluiten, de zon laat zich steeds vaker zien en Hayman’s Peach & Rose Cup komt naar Nederland. Deze gin barst uit zijn voegen van frisheid en heeft alle ingrediënten in huis voor een stralende lentedag!

Hayman’s; meer dan 150 jaar aan ervaring, met het vizier gericht op de toekomst.

Familietraditie

Voor Hayman's is gin een familietraditie. Het begon allemaal met de betovergrootvader van de huidige eigenaren Miranda en James, die het recept bedachten voor de London Dry Gin. Vandaag de dag is het familiebedrijf, met zijn prijswinnende gins, uitgegroeid tot een speler van wereldformaat.

De mooiste ingrediënten worden gebruikt in combinatie met het tweedaagse productieproces. Uniek in de gin-industrie.

Normaal gesproken kiezen gin-producenten vaak voor een snellere en effectieve manier. Hayman’s blijft trouw aan hun manier van produceren, waarbij altijd wordt gekeken hoe men zich kan verbeteren op het gebied van duurzaamheid. Hayman’s geeft veel aandacht aan het inkopen van duurzame materialen en het recyclen van afval.

Lente, zon en Hayman’s Peach & Rose Cup

Lente, zon en Hayman’s Peach & Rose Cup

Hayman’s Peach & Rose Cup combineert London Dry Gin met tonen van frisse perzik en het meest sappige fruit.

Botanicals

Daarnaast maakt het gebruik van botanicals die altijd in een Hayman’s gin worden gebruikt, namelijk: jeneverbes, korianderzaad, citroenschil, sinaasappelschil, engelwortel, kaneel, cassia (iets scherpere en bitterder kaneel), zoethout, nootmuskaat en iriswortel.

Zonnig

Deze zonnige editie wordt in kleine oplages uitgebracht en is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Peach & Rose Cup is gebotteld op 25% en dat is lager dan gebruikelijk bij Haymans Gin.

Opvallende verschijning

De gin is helder en heeft een subtiel zoete smaak, perfect voor een mooie lentedag. De rosé kleur van de gin en de iconische Hayman’s fles maken het een opvallende verschijning. Deze gin is ideaal om te mixen in cocktails, maar kan ook puur worden gedronken.

Lente, zon en Hayman’s Peach & Rose Cup

Proefnotities

Neus

Frisse perzik die uitblinkt in souplesse.


Smaak

Sappig en barstensvol zoete perziken, peren, een vleugje komkommer en geurige rode rozen.


Afdronk

Een zeer aangenaam wegtrekkende afdronk.

Genieten

Heerlijk geserveerd in een groot wijnglas met limonade, veel ijs en een garnituur van vers fruit, zoals aardbei en munt. Of mix het in een karaf voor een heerlijke, gezellige zomerse drank.

Verkoopinformatie en bestelinformatie

Hayman’s Peach & Rose Cup is vrij bestelbaar bij De Monnik Dranken en kan vanaf week 17 worden uitgeleverd.

Art.nr. 111131 HAYMAN'S Peach & Rose Cup 25% 0,70 ltr

 

Lente, zon en Hayman’s Peach & Rose Cup

Meer over Hayman's Gin

Hayman’s is een Brits ginmerk uit London en bestaat al meer dan 160 jaar. Tegenwoordig staat met Miranda en James alweer de 5e generatie aan het roer.

Traditioneel en kwaliteit

Het assortiment van Hayman's Gin omvat verschillende soorten gin, waaronder de klassieke London Dry Gin, de Old Tom Gin en de Sloe Gin.

Hayman's richt zich op traditionele methoden en ingrediënten om een hoge kwaliteit gin te produceren. De gin wordt in kleine batches geproduceerd, zodat de smaak en kwaliteit altijd consistent zijn.

Lees meer over Hayman's Gin

Back to top