Door naar content
BITTERMENS Boston Bittahs 0,146 ltr.

Over dit product

Citrus, citrus, citrus en nog eens citrus, ondersteund met een grote dosis kamille. De geur en smaak van de zomer! Doe een paar druppels van deze Bittermens Boston Bittahs in je favoriete zomerdrankje en geniet van de bijzondere smaak! Probeer het in je favoriete mousserende, zure of heldere tropische drank.

Over de producent Bittermens

Bitters worden meer en meer gebruikt in de 'cocktail scene'. In steden als New York, Boston en San Francisco bijvoorbeeld, herontdekken cocktail liefhebbers en bartenders recepten van lang geleden. Er worden nieuwe, kenmerkende smaken gecreëerd om cocktails te verbeteren en het scala te verbreden. De bitters van Bittermens zijn een uitstekende keuze om hierbij te ondersteunen. De kenmerkende uitmonstering van het cobalt blauwe flesjes met een druppelaar als afsluiter is goed herkenbaar met als extra pluspunt dat het geplastificeerde etiket vochtig af te nemen is zodat het er netjes uit blijft zien.

100 % gemaakt in Amerika. Hoog alcoholpercentage. Verkrijgbaar op vrijwel elk continent.
Meer informatie over de producent
Land van herkomst Verenigde Staten Alcohol 44.0 Subgroep Bitter
Producent Bittermens Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

Monnik Wine Experience 2024
04 maart 2024

Monnik Wine Experience 2024

Op maandag 4 maart 2024 organiseren wij onze jaarlijkse proeverij, de Monnik Wine Experience, bij Buitenplaats Kameryck, midden in het Groene Hart.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top