Door naar content
KAVALAN Single Malt Whisky Fino Sherry Cask Solist 0,70 ltr.

Over dit product

Proefnotities:
Kleur: Donker goud amber.
Neus: Het rijke aroma van sherry, met zijn romige toffee en rijke fudge-kwaliteiten, en hints van chocolade vermengen zich met het fruitige karakter. De fruitigheid is een complexe, gelaagde mix van mango en overrijpe citrusvruchtaroma's die eindigt met een vleugje groene appel.
Smaak: Natuurlijke zoetheid op de tong geaccentueerd met een zachte toffeesmaak. De complexe fruitige smaken zijn gelaagd met droge rookhoutaroma's. 
Afdronk: Lang en intens.

Kavalan is de nummer één whiskyproducent van Taiwan en de enige whiskystokerij in familiebezit. Kavalan ontleent zijn naam aan een oude stam uit de provincie Yilan, in het noordoosten van Taiwan, waar ook de distilleerderij zich bevindt. Het zuivere water en de frisse lucht maken dit deel van het subtropische eiland Taiwan tot de ideale omgeving voor de productie van whisky. De distilleerderij is bekroond met meer dan 270 gouden awards, 8x de wereld whisky winnaar van het jaar en 4x de Spirits Producers of the Year.

Kavalan whisky is wereldwijd in 68 landen verkrijgbaar en nu ook in Nederland. Wij zijn dan ook als De Monnik Dranken trots dat wij de exclusieve importeur voor deze bijzondere Taiwanese whisky in Nederland mogen zijn.

Land van herkomst Taiwan Alcohol 59.4 Subgroep Whisky
Producent Kavalan Distillery Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

Perfect Serve Barshow
05 & 06 sep 2023

Perfect Serve Barshow

Get ready for the return of the BIGGEST cocktail Professional event of the year!

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top