Door naar content
KAVALAN Single Malt Whisky Port Cask Solist 0,70 ltr. KAVALAN Single Malt Whisky Port Cask Solist 0,70 ltr. KAVALAN Single Malt Whisky Port Cask Solist 0,70 ltr.

Over dit product

Kavalan Port Cask Solist behoort bij de speciale Solist serie uitgebracht door het Taiwanese Kavalan Deze Solist Port Cask botteling heeft een alcoholpercentage van 58,6% en heeft een diep robijne kleur. Door het rijpen op gebruikte portvaten heeft de whisky een fruitig en notig aroma met hinten van sinaasappel, citroen en eikenhout gekregen.

Proefnotities:
Kleur: Diep robijn.
Neus: Rijke fruit tonen, noten, sinaasappel en citrus.
Smaak: Uiteenlopende fruitsmaken en hinten van chocolade. 
Afdronk: Prachtige langdurige finish.

Kavalan is de nummer één whiskyproducent van Taiwan en de enige whiskystokerij in familiebezit. Kavalan ontleent zijn naam aan een oude stam uit de provincie Yilan, in het noordoosten van Taiwan, waar ook de distilleerderij zich bevindt. Het zuivere water en de frisse lucht maken dit deel van het subtropische eiland Taiwan tot de ideale omgeving voor de productie van whisky. De distilleerderij is bekroond met meer dan 270 gouden awards, 8x de wereld whisky winnaar van het jaar en 4x de Spirits Producers of the Year.

Kavalan whisky is wereldwijd in 68 landen verkrijgbaar en nu ook in Nederland. Wij zijn dan ook als De Monnik Dranken trots dat wij de exclusieve importeur voor deze bijzondere Taiwanese whisky in Nederland mogen zijn.

Land van herkomst Taiwan Alcohol 58.6 Subgroep Whisky
Producent Kavalan Distillery Groep Gedistilleerd

Ervaar onze spirits zelf

Festivals & Beurzen

Whisky in Leiden
01 juni 2024

Whisky in Leiden

Op zaterdag 1 juni 2024 zal Whisky in Leiden weer plaatsvinden. De Hooglandse kerk is voor de 3e keer de locatie voor dit whiskyevent.

Alle Festivals & Beurzen

Ask away!

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

Back to top